Glavobolja na Marakani zbog Kange: Odbio platu od milion evra, Zvezda gubi ozbiljan novac zbog njega!

Gabonac nije prihvatio ni novu ponudu Sparte iz Praga

  • 32
FK Crvena zvezda - FK Krasnodar, Gelor Kanga Foto: A. Nalbantjan

Crvena zvezda ove zime baš i nema sreće sa voljom stranaca, koji odbijaju ponude, a neće da potpišu nove ugovore, iako im aktuelni ističu već na leto.

Posle Mičela Donalda i Demijena Le Taleka, u takvu situaciju je crveno-bele stavio i Gelor Kanga. Omaleni Gabonac je odbio i drugu ponudu Sparte iz Praga, prenosi Žurnal.

Česi su bili uporni da dovedu Kangu, pa su nakon što je odbio njihovu prvu ponudu, pojačali njegovu potencijalnu platu na milion evra, koliko je fudbaler Zvezde tražio, ali je on sada ponovo odbio tu ponudu.

Sparta je prethodno Zvezdi za obeštećenje ponudila 1.000.000 evra i na Marakani je ta ponuda prihvaćena, ali Kangi se od starta nije dopadala ideja da posle Zvezde karijeru nastavi u Pragu.

Sada su crveno-beli u veoma neugodnoj situaciji, pošto nije realno da Kanga prihvati potpisivanje novog ugovora, pošto odbija i platu od milion evra po sezoni.

Foto: Marko Todorović

Najrealnija opcija sada je da Kanga ostane do leta i da tada ode bez obeštećenja, što je najnepovoljnija situacija za Zvezdu, jer će biti u debelom minusu, pošto je Kanga bio jedan od najplaćenijih igrača u Zvezdi u protekle tri godine, a takođe će ostati i bez planiranih milion evra od obeštećenja.

Jedina povoljnost je što će u slučaju da Kanga ipak ostane do leta, Zvezda imati očuvan tim i tako veću šansu da eliminiše CSKA iz Moskve i da na taj način nadoknadi novac koji će izgubiti od transfera koji nije realizovan.

VIDEO: Pogledajte gol Kange koji je obeležio njegov boravak u Zvezdi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чика Шабан

    26. januar 2018 | 10:00

    Sad da ga ibacite iz protokola, da ne vidi dinara u Junu! Koji olos skraceni. Jedino mogu malo da mu oprostim zbog Sparte i Krasnodara.

  • toplistanadrealista

    26. januar 2018 | 10:55

    Prodat i njega i Boacija i Le Taleka i Donalda, sve strance na pijacu!

  • Pele

    26. januar 2018 | 11:50

    Izgubice mesto u prvoj postavi i na kraju ce otici u tursku u neki nizerangirani klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA