≫ 

Samo Leo Mesi može ovako da zafelšira loptu kod slobodnjaka: Nova majstorija fudbalskog Boga, kada je Barsi bilo najpotrebnije (VIDEO)

Najbolji fudbaler Barse golom iz slobodnog udarca u 84. minutu doneo preokret protiv Alavesa na Nou Kampu

  • 15
Foto: AP/Tanjug

Lionel Mesi je doktor fudbala! Možda Ronaldo jeste zvanično najbolji fudbaler sveta, ali po trenutnom učinku i igrama ove sezone, Mesiju nije ni do kolena!

Argentinac je ponovo pokazao svoju magiju i to onda kada je Barseloni to bilo najpotrebnije. U trenucima kada je bila na korak od kiksa na svom terenu protiv Alavesa.

A onda, na scenu stupa mađioničar iz Argentine. U 84. minutu postiže novi fenomenalan gol iz slobodnog udarca, koji je za njega gotovo kao penal.

Iako je golman Alavesa postavio visok živi zid, Mesi je vrhunskim šutem prebacio protivničke igrače i matirao golmana Pačeka, koji je činio čuda na golu, ali u toj situaciji nije mogao ništa, osim da paradom samo ulepša pogodak Mesija.

Meč za Barsu nije dobro počeo, pošto je Gideti u 23. minutu posle jedne kontre iskoristio sjajan pas Ibaija i matirao Ter Štegena.

Dugo je Alaves čuvao prednost, ali u 72. minutu Suarez izjednačava rezultat posle dobrog centaršuta Inijeste. Urugvajac je sačekao loptu na drugoj stativi i matirao Pašeka i stvorio najavu za Mesijevu čaroliju kojom je doneo totalni preokret Barse i došao do svoj jubilarnog 20. gola ove sezone u Primeri.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    28. januar 2018 | 23:19

    Ne znam samo kako neko može da kaže da je Ronaldo bolji od Mesija.

  • RONALDINHO KRALJ

    29. januar 2018 | 00:21

    JEL SE VI TO ŠALITE....SASVIM OBIČAN GOL....RONALDINJO SE OVAKVIH DAVAO KAD NIJE BIO RASPOLOŽEN....

  • Kale

    28. januar 2018 | 22:58

    Najbolji igrac u istoriji fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA