Ako do kraja januara ne platimo pola miliona evra, uzeće nam ŠEST bodova u prvenstvu! Alarm upaljen u Partizanu! (VIDEO)

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić otkrio je zabrinjavajuće podatke

  • 6

Vladimir Vuletić potpredsednik Partizana ustalasao je javnost izjavom da ni sam ne zna koliko starih dugova klub mora da plati, a istakao je njih nekoliko, od kojih je dug prema posredniku za transfer Stefana Savića moralo pod hitno da se izmiri.  Dug je iznosio 500.000 evra.

Govoreći za TV Partizan Vuletić je istakao da je aktuelna uprava mora da isplati do kraja januara 500.000 evra inače slede oduzimanje bodova u prvenstvu, što bi značilo i kraj šampionske potere za Crvenom zvezdom.

-  Imamo tri neverovatna duga iz prethodne uprave. Prvi, jednom grčkom advokatu 650.000 za Adema Ljajića, a taj dug smo nekako smanjili na 350.000. Drugi slučaj, poznatom italijanskom posredniku za transfer Stefana Savića u Mančester siti.

Printskrin: Youtube/DanasConferences

- On je tražio proviziju od 500.000 evra, ništa mu nije bilo isplaćeno. Tužio je Partizan, FIFA donela pravosnažnu presudu da Partizan do kraja ovog meseca isplati pola miliona evra. U suprotnom, oduzeće nam se šest bodova u prvenstvu. Mi smo to juče platili. Ostalo je duga 130.000 evra za proviziju za transfer Mede Kamare u Bolton - otkrio je Vuletić.

Pogledajte ceo intervju, a deo oko duga je na 20. minuta snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dukanbgd

    30. januar 2018 | 14:55

    Ajde bre Vuleticu ne brinem se ja za vas, Navijam za partizan od prve godine sad imam 23godine sta mene boli uvo sto ti meni pricas tu neke sume novaca u evrima ja radim bre za platu od 300evra.UZELI STE PARE NIKASMO USLI U TO16 LIGE EVROPE ZADNJIH 20 GODINA BOLI ME BRE UVO KO STA PLACA ILI NE TAKAV JE ZAKON PA IZADJI NA ULICU SA NARODOM DA SE NESTO PROMENI.DRUZE

  • delija

    30. januar 2018 | 14:34

    Nece Ipak su tu tole i kokeza. I kokeza ce oprosti to , sta je to za vas...

  • Ja

    30. januar 2018 | 14:56

    Džaba ste platili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA