Omladinci Čuke ''pokazali zube'' B timu Spartaka iz Moskve, žena sudila meč koji je rešen u 90. minutu (FOTO)

Brđani vodili 1:0 na poluvremenu, ali su na kraju poraženi u samom finišu

  • 1

Omladinci Čukaričkog porazom su započeli pripreme u Kipru, pošto su na Pafosu izgubili od B tima Spartaka iz Moskve rezultatom 2:1 (0:1).

Sve do nekog 60. minuta, kada su protiv sebe imali igrače identičnih generacija, Brđani su kontrolisali igru i vodili sa 1:0.

Strelac gola u 34. minutu bio je Vidosavljević, na asistenciju Terzića. Odlično su izabranici Velićka Kaplanovića odradili presing i naterali Ruse da pogreše, a dobar pas svog saigrača Vidosavljević je na sjajan način pretvorio u gol.

Foto: Telegraf

Podsetimo, i prvi tim je u utorak, posle presinga na kom Nenad Lalatović insistira, došao do pobedničkog gola protiv Mlade Boleslav.

Međutim, Spartak je u poslednjih pola sata ''dodao gas''. Ubacili su u igru starije igrače i preko Davidova i Silve preokrenuli rezultat.

Izjednačujućem golu je prethodila greška Čukinih omladinaca, da bi Spartak praktično u nadoknadi stigao do trijumfa. Silva je odlično primio loptu i raspalio o golu, golman Brđana je prvi šut odbranio, ali drugi nije mogao da ukroti.

Foto: Telegraf

Ova ekipa Spartaka inače igra drugu ligu Rusije. Primera radi, njihov kapiten Nikolaj Tiunin ima 31 godinu.

Zanimljivo, utakmicu na Pafosu sudila je žena. Doduše, ona je bila pomoćni sudija.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa sa Kipra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA