Sparta "postaje" Zvezda B: Posle Kange, Plavšiću stigao i Ristić! (FOTO)

Bivši igrač beogradskih crveno belih na pozajmici u Češkoj

  • 13

Posle Gelora Kange koji je u toku dana stigao u Prag, još jedan bivši igrač Crvene zvezde pronašao je angažman u Sparti. Mihailo Ristć je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa klubom iz prestonice Češke.

>>> Ode Kanga! Zvezda prodala Gabonca

Dvojicu nekadašnjih igrača Zvezde dočekao je Srđan Plavšić, takođe bivši fudbaler crveno belih. Ristić je u Zvezdi igrao i sa Plavšićem i sa Kangom, pa nema sumnje da će dobro funkcionisati na terenu.

Ristić je prag došao kao pozajmljen igrač do kraja sezone, posle čega sledi povratak u Krasnodar sa kojim ima ugovor do 2022. godine.

Mučio je Mihailo Ristić "svoju" Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu Evrope nastupajući za ruski Krasnodar, ali su crveno beli uspešno preskočili tu prepreku. Dobre nastupe srpskog fudbalera prekinula je povreda posle koje nije uspeo u potpunosti da se vrati u tim, pa će mu igre u Sparti svakako dobro doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    1. februar 2018 | 08:32

    Bolje da smo mi vratili Rileta umesto Kangde na toj poziciji je bolji od Kange,ubio nas je u Krasnodaru,Grof ga unistio kad ga je stavio na levog beka,kad je otisao u Rusiju objasnio kako se igra...

  • Puritanac

    1. februar 2018 | 00:13

    Dovode sve igrace sa kompleksima,koji nikad nisu bili sampioni. Zato ce i ove godine u Ceskoj izvisiti za titulu

  • Tišljer 036

    1. februar 2018 | 00:29

    Auuu oni nikad jači ali sam naslov kaže sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA