Bez strasti, bez žara, bez golova: Milan i Lacio će morati na "popravni"

Mreže mirovale u prvoj utakmici polufinala italijanskog Kupa

  • 0

Revanš u Rimu odlučiće finalistu italijanskog Kupa. Milan i Lacio odigrali su neinspirativnih 0:0 na San Siru u prvoj utakmici polufinala i odložili odluku za 28. februar kada će ponovo odmeriti snage.

U prilično izjednačenoj utakmici, drugo poluvreme je bilo sadržajnije, budući da u prvih sat vremene igre rivali nisu stvorili ni jednu ozbiljniju šansu.

Za razliku od prvenstvenog okršaja od pre tri dana, duel u Kupu je prošao bez strasti karakteristične za Italijane.

Lacijali su prvi stvorili ozbiljniju šansu kada je u 62. minutu pokušao Ćiro Imobile, ali je Donaruma sjajno intervenisao i sprečio goste da stignu do vođstva. Nastavili su "nebeskoplavi" sa pokušajima, ali je odbrana Milana odolela pokušajima Milinković Savića i družine.

Odgovor "rosonera" se čekao do 75. minuta kada je u nekoliko sekundi Milan imao dve neverovatne prilike. Najpre je Kutrone sa nekoliko metara pogodio čuvara mreže Lacija, da bi na odbijenu loptu natrčao Čalhanoglu i umesto u nebranjenu mrežu, prebacio je preko prečke.

Posle ovakvog ishoda, Lacijali zadovoljniji odlaze kući čekajući revanš u kom će imati ulogu blagog favorita.

Foto: Tanjug/Ap

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA