≫ 

Srčani Srbi uzeli bod protiv Italije na Evropskom prvenstvu: Četvrtfinale je na vidiku! (VIDEO)

Odlično izdanje naše reprezentacije u Ljubljani

  • 10

Srpska futsal reprezentacija odigrala je nerešeno sa Italijom u drugoj utakmici grupe A na Evropskom prvenstvu u Sloveniji - 1:1.

Nakon egala sa domaćom selekcijom u prvoj rundi (2:2), naši igrači sada imaju lepe izglede da se plasiraju u četvrtfinale šampionata Evrope, za šta je potrebno da Italija pobedi Sloveniju ili da se desi kontra scenario.

U tom slučaju, sigurno kao drugi idemo dalje, dok će u slučaju egala na tom meču sve tri selekcije imati isti broj bodova, pa će odlučiti gol-razlika.

Srbija je pružila zaista sjajnu partiju protiv favorizovanih "latino-azura", pogođena je stativa, potom i prečka u prvom poluvremenu, imali smo i vođstvo koje nam je doneo Tomić u 30. minutu...

Međutim, borbeni i na momente "prljavi" Azuri su uspeli da pogode za remi preko De Luke i tako obezbede sebi poziciju da sami odlučuju o prolasku dalje.

Epitet igrača utakmice definitivno je zaslužio golman Aksentijević čijih je 18 odbrana izludelo italijanske igrače, ali nije imao sreće kod šuta De Luke kada mu je lopta prošla kroz noge.

Ako se plasira dalje, Srbija će u prvom meču nokaut faze najverovatnije igrati sa trenutnim liderom grupe B Kazahstanom.

Foto: Marko Todorović

Grupa A

1. kolo

Slovenija - Srbija 2:2

Slobodna Italija

2. kolo

Srbija - Italija 1:1

Slobodna Slovenija

3. kolo

Italija - Slovenija (03. februar)

Slobodna Srbija

Tabela: Srbija 2, Slovenija 1, Italija 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA