≫ 

Obamejang je prošlost, Bačuaji je pun pogodak i to bukvalno: Čelsijev "višak" imao debi iz snova dresu Borusije (VIDEO)

Solidan utisak ostavio je i naš Miloš Jojić u dresu Kelna

  • 3

Miču Bačuaji na svom debiju u dresu Borusije Dortmund sa dva gola doneo pobedu svom timu protiv Kelna u okviru 21. kola nemačke Bundeslige

>>>Skandal na Kopa Libertadores: Navijači Nacionala ismevali Čapokoense i avionsku nesreću, preti im izbacivanje (VIDEO)

Samo pola sata u novom klubu bilo je potrebno odličnom napadaču Čelsija, na pozajmici u Dortmundu, da zatrese mrežu i postane junak meča i navijača u novom klubu.

Naime, novi fudbaler crno-žutih pogažao je u 35. i 62. minutu. Mogao je i do het-trika ali mu je poništen gol posle pregledanog snimka.

Zanimljivo je da su se Jarčevi dva puta vraćali u meč golovima Colera i Mere ali im to nije bilo dovoljno da u ovom meču uzmu makar bod jer je Širle je posle odlične kontre odličnim udarcem postavio konačan rezultat.

Foto: Tanjug/AP

Treba istaći da je Keln igrao otvorenu utakmicu i napadao do kraja ali bez rezultata. Tako je i odličan šut Miloša Jojića izblokiran pa je rezultat ostao nepromenjen.

Da podsetimo, Bačuaji je stigao na pozajmicu iz londonskog Čelsija, kao zamane za napadača Obamejanga koji je pojačao Arsenal.

Bundesliga tabela: 

1.Bajern 50

2. Borusija Dortmund 34

3. Bajern Leverkuzen 34

4. Šalke 34

5. Frankfurt 33

6. Lajpcig 32

......

16. Verder Bremen 17

17. Hamburger 16

18. Keln 13

Daljinac

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA