≫ 

Legendarni Rambo o Srbiji na Mondijalu: Selektor nam je početnik, najbolji igrač van forme, bojim se da se ne obrukamo...

Nije srpski velikan optimista po pitanju dobrog rezultata našeg tima u Rusiji

  • 67

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na nekom velikom takmičenju posle dugo vremena, Rusija nas je dočekala, navijači su euforični, ali nije mali broj onih koji misle da nas na Mondijalu očekuje "nemački scenario" kada smo brukanje garnirali debaklom protiv Argentine (6:0).

Jedan od takvih je legendarni Dejan Rambo Petković koji smatra da će nacionalni tim trpeti zbog odlaska čoveka koji nas je i odveo u Rusiju, Slavoljuba Muslina.

Takođe, tvrdi Rambo, neki od glavnih igrača i nosilaca iz kvalifikacija su van forme što je još jedan razlog za veliku brigu.

- Brazil nije bitan, bojim se kompletne grupe zbog situacije kod nas - izjavio je Petković, koji je iskoristio slobodno vreme da poseti pripreme Zvezde u Antaliji, prenosi Sportski Žurnal.

- Plasirali smo se i svaka nam čast za to, čestitke igračima i stručnom štabu - pohvalio je Muslinove rezultate, pa uozbiljio priču, uz dozu pesimizma, jer nema previše poverenja u Krstajića.

- Mi smo, međutim, izgubili taj stručni štab, selektor je početnik. Sa druge strane kad se pogleda, čega da se plašimo? Cilj je bio da se plasiramo, a ne da budemo prvi. Poslednja dva velika takmičenja, međutim, nisu bila dobra, pogotovo 2006. kad smo se obrukali. Bojim se da se ne ponovi. Imamo kvalitetne fudbalere, ali nam najbolji igrač Tadić nije standardan u svojoj ekipi.

Nadamo se da se Rambove reči neće obistiniti na leto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.P.

    3. februar 2018 | 15:58

    Sa Krstajicem ima daleko da doguramo u Rusiji...zagarantovane 3 utakmice i 3 poraza sa taktikom coveka koji ima iza sebe veliku trenersku karijeru.Daj boze da damo neki gol a da ne primimo vise od 10.Ides na prvenstvo i vodi te anonimus amater...Smejurija dokle vise bre....

  • Markos

    3. februar 2018 | 16:11

    Kao prvo Krstajic je tu postavljen da bi se prodao negde.....da bi preko njega mogli da se guraju i razradjuju igrači koji ne igraju nigde.....Rambo je u pravu za sve ali covek ne sme javno da kaze Sta je problem.....nas tim sa sve fss je zalutao na to prvenstvo

  • N

    3. februar 2018 | 11:18

    Upravu je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA