≫ 

Remi Zvezde u Turskoj: Mađari bili tvrd orah, Ben pogodio iz penala

Dobra provera za crveno-bele, igra bolja od rezultata

  • 33

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa mađarskim Ujpeštom u novoj pripremnoj utakmici u Antaliji, bilo je 1:1 posle slabog prvog i vrlo dobrog drugog poluvremena učenika Vladana Milojevića.

Strelac za crveno-bele bio je novajlija Ben iz jedanaesterca u 73. minutu čime je poništio pogodak Mola iz prvog dela igre.

Zvezda je odigrala solidan meč, pristojan za ovaj deo priprema, drugo poluvreme sa rezervistima dominantno čak, međutim nije uspela još jednim golom da materijalizuje terensku inicijativu.

Petoplasirani tim mađarskog šampionata pokazao se kao ozbiljan rival u prvih pola sata, imali su Mađari dobar nalet u povoju meča, nisu Beograđani u tim momentima imali prostora da razviju igru, koja se svodila na defanzivu zbog jakog udara "ljubičastih".

Bolju igru ekipa srpskog trenera Nebojše Vignjevića i bivšeg igrača kulskog Hajduka i Partizana Nebojše "Bolta" Pauljevića, krunisala je u 20. minutu posle kornera i realizacije Mola na drugoj stativi.

Najbliži golu Beograđani su bili u 34. minutu kada je Rodić potvrdio da ima barut u nogama: ispalio je projektil, ali se lopta, na nesreću Zvezde, od prečke odbila u polje.

Drugo poluvre,e, psole niza izmena Milojevića, videli smo bolju i agilniju Zvezdu. Šansa Hajdina iz koje je bilo teže promašiti nego pogoditi (glavom na centaršut iz dubine) bila je najava realizacije koja je usledila u 73. minutu. Kapiten Milijaš, koji je u međuvremenu ušao u igru, iz koprnera je "zakuvao", igrač ujpešta rukom je igrao pred svojim golom, a Ben, nakon što je sudija pokazao na "kreč", sa bele tačke postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda - Ujpešt 1:1

(Ben 73. p - Mol 20)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radan

    4. februar 2018 | 19:01

    Moze neko ko ne voli Zvezdu da komentarise sta hoce,ali ljudi pa ZVEZDA je bila i EVROPSKI I SVETSKI PRVAK pa pogledajte te druge ekipe ko je to osvajao,nama je cast uporediti se sa njima a vi grobarcici jos ni vas stadion nemate kako vas nije sramota da se i vi uporedjujete i pisete neke glupostima o onome ko ima tako bogatu istoriju.

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    4. februar 2018 | 15:52

    Bez ofanzivnig veziste ovo ne lici na onaj tip iz jesenjeg dela. Bez ijedne jedine akcije. Bogami ...

  • Tito,Krcun,Komar,Medaric,Nusref,Robert,Refik..

    4. februar 2018 | 17:19

    Je li bio penal 😂🤣😂🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA