≫ 

Ugledaj se na Srbina! Berluskoni kritikovao Gatuza i poručio mu da vodi ekipu kao legenda našeg fudbala

Predsednik Rosonera nije ljubitelj defanzivne igre koju forsira aktuelni trener kluba sa San Sira

  • 0

Bivši trofejni predsednik Milana Silvio Berluskoni kritikovao je trenera Ðenara Gatuza zbog defanzivne igre i citirao čuvenu izjavu srpskog stručnjaka Vujadina Boškova "da ne možeš da pobediš ako ne daš gol".

- Našao sam Milanu kupca, zadržao je sve sporazume, ali se navijači, kao i prošle godine, ne slažu sa tim. Gledam Milan sa jednim napadačem, postiže gol ili dva, a uvek se setim reči Boškova da je cilj da se igra na gol više. To bi trebalo da uzme u obzir Gatuzo koji insistira na jednom modelu - rekao je Berluskoni za italijanski Rai.

Foto: Wikipedia/public domain

Boškov, koji je preminuo 2014. godine, na Apeninima je vodio Askoli, Romu, Napoli, Peruđu i Sampdoriju u dva navrata sa kojom je osvojio titulu prvaka Serije A, tri Kupa Italije i evropski Kup kupova.

Bio je trener Den Haga, Fejnorda, Saragose, Real Madrida, Sporting Hihona, švarcarskog Serveta i selektor reprezentacije Jugoslavije u dva mandata.

Foto: Telegraf
Foto: Tanjug/Dragan Stanković

VIDEO: Pogledajte kako navijaju navijači Vojvodine, koji su nakon smrti Vujadina Boškova imali koreografiju sa njegovim likom

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA