Binić podnosi prijavu protiv Vučelića u slučaju da predsednik Partizana ne dokaže nameštanje utakmica u Srbiji!

Nije se dugo čekao odgovor iz FSS

  • 36

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zadužen za regularnost takmičenja, Dragiša Binić, podneće prijavu protiv predsednika Partizana Milorada Vučelića zbog izjave da u Srbiji "nameštaju utakmice i da je sa time upoznata i UEFA.

Podsetimo, Vučelić je rekao da je UEFA označila osam srpskih klubova i da Partizan ne može da osvoji titulu.

- Vučelić je izneo teške optužbe koje svakako zahtevaju reakciju svih nadležnih organa. Zbog toga, u ime istine i regularnosti, zahtevam da Vučelić posle svega izrečenog upozna policijske organe sa svojim saznanjima, nadam se i konkretnim dokazima - rekao je Binić i dodao:

- A ja ću kao osoba zadužena za regularnost ispred Izvršnog odbora protiv njega podneti prijavu disciplinskim organima FSS jer prosto je neprihvatljivo i pravilnikom kažnjivo da neko iz samo njemu znanih pobuda na ovakav način skrnavi domaći fudbal.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola pfc

    9. februar 2018 | 17:59

    Mukica, oseca se uvredjenim xaxxaxa

  • Papilon

    9. februar 2018 | 15:28

    Nisam tacno zapamtio, moze li neko da me podseti sta je tacno Lotar Mateus napisao u svojoj knjizi o nadaleko poznatom "postenju" Partizana.

  • Lazar. Mड़ञणम

    9. februar 2018 | 16:14

    Sta ima da dokazuje dovoljne je samo pogledati zvezdanaesterce i iskljucenja protivnickih igraca gde jedan place cudeci se zbog cega je iskljucen a priznate golove postignute sa atletske staze da i ne pominjemo. Sve je tu jasno kao dan i nije potrebno nikakvo dokazivanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA