≫ 

OSVETA! "Juda" se vratio na Artemio Franki, i ponovo zabio nož u leđa bivšem klubu (VIDEO)

Federiko Bernardeski golom se osvetio navijačima Fiorentine za uvrede i pretnje koje je doživeo posle prelaska u Juventus

  • 1

Juventus je ponovo na čelu tabele posle pobede od 2:0 u gostima nad Fiorentinom! Najzaslužniji za trijumf bio je bivši igrač ''Viole'', Federiko Bernardeski, koji je postigao prvi gol za Staru torinsku damu.

Igrač koji je proteklog leta prešao iz Fiorentine u Juventus za 40 miliona evra, preko noći je na Artemio Frankiju postao najomraženija ličnost za navijače koji su se pre toga kleli u njega.

Dobijao je pretnje odmah posle transfera i dočekan je ''na nož'' od strane domaćih navijača, a za njega je to očigledno bio samo motiv više.

Posle jednog sjajno izvedenog slobodnog udarca u 56. minutu doneo je vođstvo Juveu, i to je silno proslavio najpre sa saigračima, a potom i sam, neobičnom gestikulacijom, gde je prekrstio ruke, sa istakuta dva prsta i licem podignutom ka nebu uz snažan urlik.

Diorentinu je u 86. minutu dokrajčio Iguain, kada je sjajno istrčao jednu kontru i rutinski plasirao loptu u mrežu za konačan rezultat.

Serija A, 24. kolo

Fiorentina - Juventus 0:2

(Bernardeski 56, Iguain 86)

Tabela: Juventus 62 (+1), Napoli 60, Lacio 46, Inter 45, Roma 44, Sampdorija 38, Atalanta 36... Krotone 20, Spal 17, Verona 16, Benevento 7.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA