≫ 

Portparolka Partizana pokazala šta se dešava "iza zatvorenih vrata" među igračima: Pogledajte hronologiju crno-belih priprema (VIDEO)

Biljana Obradović je uradila video reportažu koja u 20 minuta prikazuje kako su se crno-beli pripremali za prolećni deo sezone

  • 4

Partizan je završio sa pripremema na Kipru, gde su fudbaleri brusili formu za prolećni deo sezone i prvi i najveći izazov - utakmicu protiv Viktorije iz Plzenja u šesnaestini finala Lige Evrope.

Duel protiv šampiona Češke je na programu već u četvrtak, a kakva atmosfera vlada u taboru crno-belih najbolje može da se vidi u reoportaži u kojoj je prikazan svaki dan od dolaska u Limasol, pa sve do poslednjeg dana.

Tom prilikom urađeno je mnogo intervjua, prikazani su kadrovi kakve dosad niste imali priliku da vidite, gde je dočarano sve ono "iza kulisa", što ne može da se vidi u običnim snimcima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    11. februar 2018 | 15:25

    .Nema pametnija posla nego da caska sa gomilom muskaraca.Zeno uzmi radi nesto.

  • mix

    11. februar 2018 | 17:29

    Meni je ova reportaza zanimljiva jer pokazuje kompleksnost rada i zivota na pripremama profesionalnih sportskih ekipa. Tri fizioterapeuta, sva ta oprema,kompletan med blok, pa specijalisti treneri, masazeri, strucnost na visokom nivou... to je veliki klub, stvarno! Eto, nisam bas siguran da ste sve ovo znali. Zato kazem, ne budite tako neprijatni kad komentarisete ovakve reportaze! Ovo je mnogo bolje nego gledati glupe klipove nazovi pevaljki i njihovih silikonski doradjenih intimnih delova tela. Doduse, i Bilja je malo napucila usnice i to joj bas lose stoji....ali da je sjajan profesionalac i poznavaoc sporta-to je za respekt! Biljce je carica,samo tako, samo jako za Partizan!!

  • Camping...

    11. februar 2018 | 15:27

    Ja mislio neki "home" video iz svlačionice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA