Protiv Plzenja mirne glave, ali vrelog srca: Fudbaler Partizana ima recept za Čehe!

Crno-beli se polako spremaju za duel godine

  • 3

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je da ne oseća euforiju pred utakmicu Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj, ali da će ekipa učiniti sve da napravi korak više i eliminiše češki tim .

- Nema nikakve euforije, dobro smo radili i dalje ćemo do utakmice u koju ulazimo mirne glave, ali vrelog srca. Idemo iz skromnosti i bez arogantnog stava da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat -  izjavio je Janković za klupski sajt.

>>>Rusi stigli: Navijači CSKA okupljaju se u centru i kolektivno kreću ka stadionu Crvene zvezde! (VIDEO)

Reprezentativac Crne Gore istakao je da se crno-beli neće zadovoljiti postignutim uspehom, već će pokušati da naprave korak više.

- Napravili smo veliki uspeh, ali u Partizanu se uvek traži više. Čak i kada ostvarite nešto što niko nije očekivao mora se onda ići i preko te granice. Svi očekuju od nas da prođemo Plzenj koji nije zvučno ime, ali je izuzetno dobra ekipa.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije Plzenj igra se u četvrtak od 21.05 u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Češkoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA