≫ 

Rusi se već uplašili UEFA: Preti zatvaranje tribine za revanš sa Zvezdom! (VIDEO)

Navijači CSKA nisu marili previše...

  • 21

Tokom meča Crvena zvezda - CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope (0:0), navijači moskovske ekipe napravili su veliku bakljadu, koja je ostala u tefteru UEFA.

Atmosferu u taboru Armejaca pokvarila je duga bakljada praćena topovskim udarima, tada meč i igra nisu mogli da se prate sa tribina jako dugo, pa se Sport Ekspres zapitao koliko će sektora UEFA zatvoriti na stadionu u revanšu za nedelju dana.

Foto: A. Nalbantjan

- Teško je predvideti tačnu odluku, istorija kazni je puna crveno-plavih, možemo pretpostaviti da će kazna biti rigorozona i obuhvatiti zatvaranje više sektora na stadionu. UEFA će brzo otvoriti slučaj i razmotriti ga za kratko vreme - piše Sport Ekspres.

Inače, ruski navijači su primetili i kako su Delije bile disciplinovane zbog toga što je Zvezda pod uslovnom kaznom UEFA, jer je pretila sankcija zatvaranjem stadiona pred CSKA.

Revanš je na programu naredne srede od 18 časova.

VIDEO - Koreografija Delija

VIDEO - Kako su Delije vređale navijače CSKA

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    14. februar 2018 | 10:38

    Као што су казнили.Србију због навијача са Италијом, тако и њих нека казне, јер нису Италију казнили због лоше организације. Лаки прати мало, немој напамет. Ваљда су иста правила за све? Или да видимо, можда се Срби разликују.

  • Gagi

    14. februar 2018 | 10:39

    Meni vise uopste nije jasno kako je moguce uneti toliko baklji, pa nije to dve, tri baklje, to je stotinu i tako uvek i u nedogled, ako im se dotura iznutra ili nekako prebacuje, onda lepo sprovesti zakon ali uvek, postoje kamere, policija u civilu itd.pa za paljenje baklje pravac kod dezurnog sudije gde ce kazna biti jedna godina zatvora, ali jedna nema uslovnog otpusta nema nista, kakvi advokati i bakrachi, odmah sa stadiona u zatvor pa da vidimo dokle ce da izdrze

  • PEXON

    14. februar 2018 | 10:48

    Treba ih izbaciti iz takmicenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA