≫ 

Dosad neviđeni snimak iz 2000. godine! Grobari nagrađuju Dačića, on odgovara: Nije vreme meni za nagrade! Bio sam na Jugu i pre bavljenja politikom. I biću! (VIDEO)

Snimak je nastao samo dva meseca nakon što je Dačić smenjen sa mesta predsednika KK Partizan, ali i 5. oktobra i pada Slobodana Miloševića sa vlasti

  • 12

Kucamo na vrata zaboravljenih asova...Tako najlakše možemo opisati video koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, a koji se tiče Ivice Dačića i Partizana.

Tačnije, zahvalnice koju je sadašnji ministar spoljnih poslova primio od Grobara. Verovatno za sve što je uradio kao predsednik KK Partizan.

Zahvalnicu mu je uručio Neša Strah, tadašnji vođa Grobara.

Video je snimljen u decembru 2000. godine, samo dva meseca nakon što je sa vlasti zbačen Slobodan Milošević.

Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović

Pad Miloševića povezuje se sa 5. oktobrom, a Dačić je samo pet dana kasnije razrešen dužnosti u KK Partizan. Podsetimo, Dačić je u tom trenutku bio drugi čovek SPS-a.

- Moram da kažem da sam iznenađen ovim priznanjem. Ovo sada nije vreme gde ja mogu i treba da dobijam priznanja. Ali, eto, ovde me još cene. Ja sam bio na Jugu i pre nego što sam počeo da se bavim politikom. biću na Jugu i posle i do kraja svog života. Prema tome, Partizan je uvek broj jedan - rekao je Dačić pre 18 godina.

Pogledajate i video snimak:

Dačić, inače, nikada nije krio da je veliki navijač Partizana.

Bio je čest gost proslava koje su crno-beli održavali, a svojevremeno je bio i predsednik RK Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    17. februar 2018 | 12:35

    Banda komunisticka koja je htela da unisti C.Zvezdu i gurali su jsd partizan u svim sportovima.terali silu,igrali namestene utakmice,osvajali titule.sad vam kazem ono sto mi imano vi to nikad necete imati

  • Dragan

    17. februar 2018 | 14:51

    I posle Zvezda Drzavni projekat

  • VeljaCZV

    17. februar 2018 | 14:59

    Ua grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA