Cela Marakana se zabrinula kada su fudbalera Zvezde u bolovima izneli sa terena, ali sada svi mogu da odahnu

Luka Adžić ipak nije ozbiljnije povređen, a problem su mu napravili grčevi, zbog kojih je morao da napusti teren

  • 0

Mnogi na Marakani uplašili su se kada su videli scenu gde je Luka Adžić ostao na travi na utakmici protiv Javora, a zatim je iznet sa terena uz pomoć medicinskog osoblja. Ipak, iako je sa bolnom grimasom i rukom preko lica napustio stadion na nosilima, ispostavilo se da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

- Uhvatio me je grč, i to u stopalu, što je pomalo čudna situacija. I ranije su me hvatali grčevi, ali nikada u stopalu. Srećom, sve je u redu - rekao je Adžić posle meča.

On je bio strelac prvog gola Zvezde u pobedi od 3:0, a to je njemu bio ukupno peti gol ove sezone, a ponovo je Pešić odigrao veliku ulogu u stvaranju šanse.

Nekako je to prvo kolo uvek neugodno za nas. Dobro smo se pripremili za utakmicu i drago mi je da smo napravili dobar rezultat, kao i to što sam baš ja postigao taj prvi gol. Često ostajem posle treninga i vežbam na završnici, radim individualno jer želim sebe da nadogradim i eto drago mi je da sam baš levom nogom dao gol. Igrom slučaja Pešić mi je ponovo namestio gol pa se ja njemu zahvaljujem. Nadam se da će toga biti i u budućnosti, da će se ponavljati i golovi i asistencije.

Foto: Crvenazvezdafk.com

Na dve utakmice u pet dana, Crvena zvezda nije primila gol.

- Bez primljenog gola idemo u Moskvu, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za revanš utakmicu. Biće jako teško ali mislim da imamo povoljan rezultat, i uz dobru analizu i dobar rad mislim da možemo do dobrog rezultata - optimističan je Adžić.

VIDEO: Pogledajte kako su Delije ispratile fudbalere Zvezde u Moskvu po završetku meča

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA