SRNIĆ: Evo, mogu ja da rešim meč u Moskvi (VIDEO)

Krilni vezista spreman kao ''zapeta puška'' protiv Armejaca

  • 6

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić sa puno optimizma čeka revanš protiv CSKA u Moskvi i poručuje da bi voleo da bude čovek odluke i odvede ekipu u osminu finala Lige Evrope.

- Nismo primili gol, to je velika stvar. Svi znamo šta znači gol u gostima... Ko bi mogao da reši meč? Bilo ko, hajde da to budem ja. Probaću da šutnem kao protiv Krasnodara (gol iz daljine prim. aut) - rekao je Srnić srpskim novinarima koji će izveštavati iz Moskve.

>>> ZVEZDA STIGLA U RUSIJU: Crveno-bele dočekao minus i vest da bi utakmica protiv CSKA mogla da se igra van Moskve (FOTO) (VIDEO)

Srnić smatra da beogradskih 0:0 daju velike šanse Zvezdi za prolaz.

- U Moskvi očekujemo sličan meč kao u Beogradu. Biće teško, daćemo sve od sebe da prođemo. Odlučiće veća želja i borba, to nam nikad ne nedostaje. Podjednake su šanse, a ulogu favorita prepustio bih njima.

Foto: ATA Images

Prema njegovim rečima ruska zima neće predstavljati problem.

- I kod nas su takvi uslovi. Kako nama, tako i njima. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu - naveo je krilni fudbaler i dodao da prijaju pohvale od Vitinja posle reči da su bočni igrači Zvezde opasni i brzi.

Crveno-beli su posle dvoipočasovnog leta iz Beograda doputovali u Moskvu, gde su ih dočekali sneg i temperatura od šest stepeni u minusu.

Utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    20. februar 2018 | 16:21

    Napred zvezdooooo

  • Marko

    20. februar 2018 | 16:01

    Nadam se da ces biti u startnoj, jer jedino ti i mozes dati gol obzirom kako cska igra,a mi bez gola u moskvi nista necemo uraditi!

  • ☆☆☆

    20. februar 2018 | 17:13

    Srnić treba da bude u postavi jer izgleda jedino on može da asistira nekome.Ben u sredinu.. Pešić po potrebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA