≫ 

Kutinjo je maler meseca: Pauk mu odneo kola istog dana kada mu je opljačkana kuća?!

Neće Brazilac po dobrom pamtiti ovaj dan

  • 3

Fudbaler Barselone, Brazilac Felipe Kutinjo, možda će se posle ovog dana samo za trenutak zapitati da dolazak u Barselonu i nije bilo baš najbolje rešenje u njegovom životu.

Ok, igra za jedan od najvećih klubova na svetu, i to je svakako činjenica koja "poništava" sve što može da krene po zlu, a krenulo je...

Naime, Brazilac je u utorak imao neprijatnost prve vrste, ne jednu, nego duplu dozu u razmaku od samo nekoliko sati.

Katalonski mediji prenose da mu je najpre pauk odneo kola u blizini najčuvenijeg simbola grada Sagrada Familije, a da su mu u večernjim satima nepoznati počinioci obili stan?!

Prvo je morao da se pobrine da plati, pa da vrati u posed svoj "audi Q7", sa njim se i odvezao do restorana gde je boravio sa najbližima, a po povratku kući sačekalo ga je neprijatno iznenađenje: ispreturan stan.

Kutinjo, koji nije otputovao sa saigračima u London na meč sa Čelsijem jer nema pravo nastupa za klub, s obzirom na to da je već igrao za Liverpul ove sezone, pozvao je policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta i napravila uviđaj. Brazilcu i njegovoj supruzi u pomoć je pritekla supruga Luisa Suareza koji živi u blizini.

Uviđajem je ustanovljeno da su provalnici ušli u kuću tako što su se najpre popeli na susedni objekat koji je u izgradnji, pa sa njega preskočili do terase jedne od prostorija koju koristi fudbaler.

Za sada nije poznato sa kolikim plenom su provalnici izašli iz kuće.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA