Partizan otputovao u Plzenj, Vulićević spreman da igra sa bolovima! (VIDEO)

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati u Plzenju. U prvom meču u Humskoj bilo je 1:1.

  • 8

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros u Plzenj gde ih u četvrtak očekuje revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije. Crno-beli su otputovali u punom sastavu u Češku, ali je još uvek neizvesno da li će moći da igra kapiten Miroslav Vulićević koji je za vikend protiv Mladosti iz Lučana povredio zglob.

>>> Uoči meča Partizana u Plzenju prvi put se pojavila čuvena infarkt penal serija iz Drezdena 1978. (VIDEO)

Sa druge strane, trener Partizana Miroslav Ðukić će moći će da računa na novajliju Šašu Zđelara, Ognjena Ožegovića i Bojana Ostojića koji su zbog povreda propustili prvu utakmicu.

Kapiten fudbalera Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da još uvek ne zna da li će zaigrati protiv Viktorije u Plzenju jer je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo, ali da će uz pomoć lekarske ekipe iscrpeti sve mogućnosti kako bi bio spreman.

Pogledajte video:

Vulićević se povredio minulog vikenda na gostovanju u Lučanima tokom drugog poluvremena utakmice, ali je zbog već iskorišćene tri izmene i nepovoljnog rezultata po crno-bele ipak odlučio da ostane do kraja na terenu.

- Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi za sutra. Ima još 24 časa do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači", izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj za Partizan TV.

On je istakao da neće biti jedini fudbaler koji će sa bolovima istrčati na teren ukoliko lekarski tim proceni da ipak može da zaigra u Plzenju.

- Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Dosta fudbalera igra pod bolovima. Ja ću stisnuti zube pa šta bude", poručio je iskusni desni bek..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexxy

    21. februar 2018 | 12:54

    Ajmo crno-beli neka je sa srećom pa šta bude

  • Grobar

    21. februar 2018 | 13:04

    Neka se zavrsi 2:2. A vi 1:1 I opet svi zadovoljni. 😀😀😀

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    21. februar 2018 | 12:52

    Срећно па нек се заврши 0:0, а ми 1:1 и сви задовољни. И коефицијент би се побољшао...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA