≫ 

Zvezda se časno oprostila od Lige Evrope: CSKA slavio u Moskvi, Pešić promašio šansu utakmice u 80. minutu (VIDEO)

Crveno-beli poraženi rezultatom 1:0 i ispali, nakon što u Beogradu nije bilo golova 0:0

Evropski san za Crvenu zvezdu je završen! Časno i ponosno! Jedan gol delio je crveno-bele od 1/8 finale Lige Evrope, ali se u Moskvi očigledno nije moglo više.

CSKA je pobedio rezultatom 1:0 i, posle onih 0:0 iz Beograda, ruski tim je zauzeo mesto među 16 najboljih u LE. Strelac jedinog gola na meču bio je Alan Džagoev u 46. minutu prvog poluvremena.

>>> Navijači CSKA uvredljivim skandiranjem dočekali igrače Zvezde, a onda je usledio i odgovor Delija (VIDEO)

FK CSKA - FK CRVENA ZVEZDA 1:0

(Džagoev 46)

CSKA: Akinfejev - V. Berezucki, Ignaševič, Vasin (Nababkin 26) - Fernandes, Natho, Vitinjo (Milanov 77), Kučaev, Džagoev - Vernblum, Musa.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić (Račić 89), Donald (Srnić 78) - Ben, Krstičić, Radonjić (Adžić 89) - Pešić.

Najbolju priliku za Zvezdu imao je Aleksandar Pešić u 80. minutu. Bila je to šansa utakmice kada je Pešić, posle centaršuta rezerviste Srnića, sa pet metara pormašio loptu.

Sjajno je napadač crveno-belih izbegao ofsajd zamku, ne i pogodio. Suze na kraju meča jasno govore kakvu priliku je Zvezdin golgeter propustio...

Pogledajte tu priliku:

Zatim je i Ben u 90. iznenada došao u šansu, ali je iz izgledne prilike šutirao pored gola. Umesto volejom, ''uhvatio'' je loptu podkolenicom.

To su bile i dve najbolje šanse za crveno-bele koji u 180 minuta, ipak, nisu uspeli da savladaju Akinfejeva.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Zvezda je u najgorem mogućem trenutku primila gol, a čini se da se od tog šoka izabranici Vladana Milojevića nisu oporavili ni u nastavku.

Ruku na srce, CSKA je bio bolji rival. Mogli su Rusi možda da daju i dva ili tri gola, ali će ostati upamćeno da su taj jedna dali iz sumnjive situacije. Malo pre nego što je Džagoev savladao Borjana, Fernandes je rukom primirio loptu iz vazduha i nastavio akciju.

Manuel de Souza, portugalski sudija, ništa nije svirao i na semaforu je nekoliko sekudni kasnije stajalo 1:0.

Foto: Tanjug/AP

Souza i njegovi pomoćnici su večeras bili ispod proseka. Da ne kažemo očajni. I na štetu Zvezde, ali i domaćeg tima. Dva puta su njegovi pomoćnici dizali ofsajd Armejaca koji to nije bio, ruku Fernandesa smo već pomenuli, a zatim je Portugalac ''iskasapio'' i crveno-bele u pojedinim trenucima.

Podsetimo, Zvezda je svoju evropsku bajku počela još u junu.

Redom su padali Florijana, Irtiš, Sparta i Krasnodar u kvalifikacijama, a onda je preskočena i grupa u kojoj su bili arsenal, Keln i BATE Borisov.

POGLEDAJTE I VIDEO SEKSI NAVIJAČICE CSKA:

POGLEDAJTE ATMOSFERU NA VEB ARENI, SAT VREMENA PRE POČETKA MEČA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    21. februar 2018 | 17:11

    Ajmoo u napad zajedno 💪💪💪💪

  • Nikola

    21. februar 2018 | 19:58

    Radonjic najvise podbacio u obe utakmice,pesic ga nemoze da na prazan go,donald nijedan pas kako treba i kako da dobijes utakmicu onda?

  • Neki tamo

    21. februar 2018 | 17:09

    Samo hrabro verujem u vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA