Gončarenko na pitanje Telegrafa otkrio zašto nije postao trener Zvezde: Pregovori su postojali, ali to što ste pročitali je drska laž (VIDEO)

Ruski stručnjak priznao da je bio blizu dolaska na Marakanu

  • 0

Viktor Gončarenko je, na kraju, uspeo da ''nadmudri'' Vladana Milojevića i za taj jedan gol bude bolji od stratega Crvene zvezde.

Međutim, ostaje utisak da su njih dvojica odigrali pravu šahovsku partiju koja je, nažalost, boje završena za trenera CSKA.

>>> Navijači CSKA uvredljivim skandiranjem dočekali igrače Zvezde, a onda je usledio i odgovor Delija (VIDEO)

>>> Treće poluvreme navijača Zvezde u Moskvi: Kada se ispraznio stadion CSKA, Delije su i dalje grmele (VIDEO)

Trenera koji je pre nekoliko godina bio na meti baš Crvene zvezde. I to u periodu kada je Zoran Stojadinivić bio sportski direktor crveno-belih.

Gončarenko tada nije prihvatio ponudu Zvezde, a po medijima se provlačila njegova navodna izjava da je rekao da ''Zvezda nije veliki klub''.

Telegraf je potražio pravi odgovor, odnosno istinu:

- Kao prvo, to je jedna drska laž. To da sam rekao da Zvezda nije veliko ime. Svaki trener treba da poštuje tim koji mu uputi ponudu. Pregovori su zaista postojali, ali ja ponudu nisam prihvatio jer sam već dogovorio saradnju sa drugim klubom - rekao je Gončarenko na pitanje našeg novinara Dušana Uštevića tokom konferencije u Moskvi.

VIDEO! POGLEDAJTE ''TREĆE POLUVREME'' NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE U MOSKVI:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA