≫ 

ŠEKULARAC OŠTRO PO DŽAJI: Postao je bogat zato što je prodavao igrače Zvezde, a ne od fudbala! Nije ni među 10 najboljih!

Ovo je još jedan dokaz da legende Zvezde nisu u dobrim odnosima

  • 52

Dragoslav Šekularac, legenda jugoslovenskog fudbala i druga Zvezdina zvezda, dao je opširan intervju nedeljniku Ekspres u kom je pričao i o svom odnosu sa Draganom Džajićem.

Koa igrači su se poštovali, ali popularni Šeki danas nema lepo mišljenje o trećoj Zvezdinoj zvezdi.

>>> Koliko su Zvezda i Partizan ove sezone zaradili u Evropi? (VIDEO)

Otkio je i zašto:

- Kada je Džajić postao rukovodilac u Zvezdi, smatram da nije bio korektan prema meni. Da li je kod njega postojala ljubomora ili nešto, ne znam. Prvu grešku je napravio kada je uplaćivao doprinose za penziju. Meni je kupio najmanju penziju, a plaćala je Crvena zvezda. Trebalo je da bude i moja penzija ista kao njegova - rekao je Šekularac i nastavio:

- Međutim, moja je 41.000, a njegova je nekoliko puta veća. Mi smo proglasili Džajića najboljim fudbalerom u istoriji, a on ne može da uđe ni u 10 najboljih. To garanutjem. Hajde, kažite mi? Zašto ga Real nije hteo? Gde je to on igrao? Protiv koga je on to igrao? Najbolji fudbaleri u Zvezdinoj istoriji su Rajko Mitić i Bora Kostić, a najbolji jugoslovenski Bernard Vukas i Josip Skoblar. Generalni direktor Crvene zvezde Vladimir Cvetković Cvele je bio radan čovek i za njega ne mogu da kažem nijednu ružnu reč. Da nije bilo njega, ne bi bilo ni Džaje.

Foto: MNPress

Šekularac tvrdi da je oteran iz Zvezde malo pre Barija, a poznato je da je on ''kreirao'' taj tim.

- Tu ekipu su samo pojačali Siniša Mihajlović i Vladimir Jugović. Zvezdu sma napustio pod pritiskom. Dali su mi 130.000 maraka samo da odem. Dok sam bio trener, nisam puštao Džaju da sedi na klupi. Džaja voli da se pravi važan s tuđim perjem, a ja mu to nisam dozvoljavao. Oni su mene oterali da bi drmali i prodavali igrače - rekao je Šekularac i dodao:

- I sad nemojte da mi kažete da je Džajić postao bogat zato što je radio u Njujorku ili Parizu ili je igrao fudbal. Postao je bogat zato što je prodavao igrače Zvezde i bio na položaju koji sam mu ja omogućio. I zato, kada umremo, voleo bih da me deca kremiraju i da urnu stave u mjačin i očev grob. Nisam razgovarao sa Zvezdom o mojoj sahrani i ne bih želeo da klub izlažem troškovima i da neki uživaju u mojoj smrti. Mnoge sam u Zvezdi kritikovao i ne bih želeo da seire nad mojim grobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djotun

    24. februar 2018 | 15:28

    Bravo Seki!!

  • Deki

    24. februar 2018 | 15:55

    Seki majstore !!! Citam i placem kao malo dete !! Emocije mnogo jake !! Istina !!!

  • Sasa

    24. februar 2018 | 16:51

    Ne znam zasto ali verujem Sekiju. Uvek sam ga voleo vise od Dzaje. Cak sam se i sam pitao kako je Dzaja zaradio tolike pare a nije igrao u najvecim klubovima tog vremena a i plate su tada bile smesne u odnosu na danasnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA