≫ 

Poslali su mi cedulju "1:0 za CSKA, Pešić promašio prazan gol", odjednom sam pocrneo: Vučić opisao kako je saznao za eliminaciju Zvezde (VIDEO)

Predsednik Srbije nije mogao da prati meč iz Moskve zbog posete ruskog ministra spoljnih poslova, ali nije mu bilo svejedno kada je saznao za ishod duela

  • 6

U isto vreme dok je Crvena zvezda gostovala u Moskvi protiv CSKA, predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim. Gostujući na televiziji Pink u jutarnjem programu, Vučić je posle pitanja novinarke, otkrio i kako je saznao za rezultat meča iz Moskve, koji nije mogao da prati.

- Nismo gledali utakmicu, radili smo. Imali smo prvo bilateralni sastanak, pa sastanak delegacija, pa izjave u toku utakmice, a tek onda večeru. Mislio sam da je meni teško, ali izgledalo je kao da je Lavrova više zanimalo.

- Lavrov je navijač Spartaka iz Moskve, rekao je da navija svim srcem za Crvenu zvezdu. Ti klubovi, Zvezda, Spartak i Olimpijakos su valjda uvezani. Isto kao i kod nas, Spartak ima verovatno malo više navijača odmah iza CSKA. Ali njega je čak i više zanimalo nego mene - počeo je Vučić, a zatim je otkrio kako je saznao za rezultat i da mu nije bilo svejedno.

Foto: Tanjug/AP

- Kada su mi javili, to je bilo pred kraj konferencije, videli ste crnilo u mom licu u jednom trenutku, pošto su mi poslali na papiriću koji su mi poslali ''1:0 za CSKA, Pešić promašio prazan gol''. Kada sam to video, odjednom sam postao crn pred poslednje pitanje - objasnio je predsednik Srbije, koji ističe da mu je strašno žao i što Partizan nije prošao dalje.

- Ali me je strašno me pogodilo i kako je Partizan ispao. Da nisu slučajno primili onaj gol iz daljine, ne mislim da bi primili gol uopšte. Mnogo je važno bilo za zemlju da prođu i jedni i drugi, ali sledeće godine i jedni i drugi mogu mnogo dalje - zaključio je Aleksandar Vučić.

Pogledajte kako je to opisao Vučić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA