Bombaš Kvarežma golčinama odlučio istanbulski derbi: Bešiktaš ubedljivo nadigrao Fener, Tošić odličan(VIDEO)

Portugalac fantastičnom partijom rešio derbi i doneo Bešiktašu nastavak borbe za trofej

  • 6

Fudbaleri Bešiktaša pobedili su Fenerbahče sa 3:1 u istanbulskom derbiju koji se igrao u okviru 23. kola fudbalske lige Turske. 

>>>Murinjo srušio Kontea: Junajted slavio u derbiju i gurnuo Čelsi na 5. mesto (VIDEO)

Crno-beli deo Istanbula slavi Rikarda Kvarežmu koji je sa dva gola u poslednjih 15 minuta doneo veliku pobedu svom timu i treće mesto na tabeli. Srpski internacionalac u dresu Bešiktaša Duško Tošić odigrao je ceo meč i ostavio dobar utisak.

Početak meča i rani pogodak Fernandaa u 8 . minutu ukazivao je na to da će gostujuća ekipa udaljiti prošlogodišnjeg osvajača titule od prvog mesta na tabeli. Pokušavali su domaći da dođu do izjednačenja u prvom poluvremenu ali lopta jednostavno nije htela u gol.

Međutim, čim se došlo sa odmora odlična akcija crno-belih sa Bosfora, krunisana je pogotkom. Sa desne strane centrirao je Gonul, na loptu je naleteo Hrvat Domagoj Vida i zakucao loptu u mrežu za veliko izjednačenje.

A onda...Kvarežma pokazuje svu svoju magiju. Prvo je dobio loptu i sa ivice šesnaesterca spoljnim deleom kopačke uputio neodbranjiv, felširani udarac za gol koji je preokrenuo rezultat.

A potom, Portugalac je u 95 minutu stigao do lopte posle asistencije Negreda i skoro iz mrtvog ugla zakucao loptu pod prečku. Golman je bio potpuno nemoćan.

Da podsetimo, posle blamaže u Ligi šampiona i poraza od Bajerna od 5:0, utakmica sa Fenerbahčeom i velika pobeda došle su u pravi čas za aktuelnog šamiona turske koji je sada 3. na tabeli i sa 44 boda izjednačen sa Fenerom.

Tabela:

Galatasaraj 47, Bašakšehir (-1) 46, Bešiktaš 44, Fenerbahče 44, Kajzeri 38, Trabzon 36, Goztepe 36, Sivaspor 34, Malatjaspor 31, Ahisar 30, Kasimpaša 29, Bursa 27, Genčlerbirligi (-1) 25, Antalija 25, Alanja 21, Konja 21, Osmanlispor 20, Karabuk 12

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjaca

    25. februar 2018 | 20:33

    Za Cristiana Ronalda izmislio fudbal, samo glava ga kostala da bude veci ...

  • Nikola

    25. februar 2018 | 19:45

    Kako volim ovog lika i koliko mi je zao sto nije napravio bolju karijeru i narocito mi je krivo sto nije uspeo u Interu.

  • Rbin

    25. februar 2018 | 19:43

    Nije kvarežma nego quaresma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA