Igrač je skočio, sudija svirao penal: Zdjelar ljut, Đukić stidljivo prokomentarisao sporni momenat (VIDEO)

Penala nije bilo - kažu u Partizanu

  • 30

Aktuelni šampion Srbije Partizan odigrao je nerešeno sa Zemunom  1:1, u okviru 24. kola Superlige i sada zaostaje 11 bodova za Crvenom zvezdom.

>>>Vazura: Partizan je brutalno pokraden, Vučić je skočio u bazen, hoće li se oglasiti sada Dragiša Binić?

Centralni momenat meča dogodio se u 69. minutu kada je za Zemun dosuđen nepostojeći penal koji je Vučić realizovao. Ipak, crno-beli stigli su do boda u sudijskoj nadoknadi golom Saše Zdjelara koji je izneo svoje mišljenje o ovom meču.

- Napadali smo 90 minuta, oni su se branili i maltene sa svih 11 igrača bili u šesnaest metara. Primili smo gol iz penala koji po meni, pošto sam bio desetak metara iza, nije bio. Igrač je samo skočio, sudija je svirao penal - objasnio je Zdjelar i dodao:

- Posle 0:1 smo krenuli da postignemo gol, bilo je jako teško jer su se branili sa svih 11 igrača. Stvarali smo šanse ali nismo uspeli da damo gol. Dali smo ga na kraju ali je bilo kasno.

Posle remija i trener Đukić nije bio zadovoljan kako igrom, tako i rezultatom. Takođe, baš kao i Zdjelar, trener drugoplasirane ekipe Srbije prokomentarisao je igru i dosuđeni penal:

- Videli smo da nema penala, nije bilo kontakta. Videlo se kako baca noge unazad i na terenu, ali... - istakao je trener crno-belih Miroslav Đukić.

- Sigurno da ne možemo da budemo zadovoljni, evidentno je da imamo problema u realizaciji. Imali smo i dosta šansi koje smo stvorili ali ih nismo iskoristili. Treba nam mnogo više šuteva, centaršuteva...

Ovim nerešenim rezultatom, Partizan je ostao na drugom mestu Superlige sa 52 boda i zaustaje 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom koja ima 63.

Da podsetimo, Partizan u sredu igra meč 25. kola, kada gostuje trećeplasiranom Radničkom iz Niša. 

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    25. februar 2018 | 23:34

    Da nije skocio ovaj bi mu polomio obe noge.

  • Kolubara

    25. februar 2018 | 21:11

    Navijači sam Partizana a. li ova igra sa Djukicem kao trenerom je katastrofa. Majstori sto niste dali Zemunu pet komada pa vas briga jel sudija svirao penal

  • Meraklije

    25. februar 2018 | 21:13

    Ceka vas Radnicki kao vruc hlebac u sredu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA