≫ 

Komedija u Banjaluci: Dugo nismo videli smešniji gol u bivšoj Jugi (VIDEO)

Upravo zbog tog gola je Borac meč

  • 6

Fudbaleri Borca iz Banjaluke poraženi su na svom terenu od Krupe u nedelju, i to jednim od najsmešnijih golova koji smo videli na terenima u regionu.

Glavni ''krivac'' za gol je džomba na terenu koja je prevarila defanzivca i golmana domaćeg tima, a zatim omogućila Marjanoviću da postavio konačan rezultat - 1:0.

Ovim porazom Borac je umanjio šanse da se nađe u Ligi za prvaka, pošto dva kola pre kraja zaostaje četiri boda za Radnikom.

A kako to radi Deril Burence:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex BanjaLuka/Sydney

    26. februar 2018 | 11:41

    Ste se kezite bre. NAJBOLJI KLUB U SRBIJI :). Sve dok Vrbas Banjalukom teče Borac, Borac, Borac živjeće!!! Crveno-plava to je naša boja Borac, Borac, to je ljubav moja!!! Borac, Borac, Borac, volimo! Borac, Borac, Borac, slavimo! Borac, Borac, Borac, volimo! Borac, Borac, Borac bodrimo! Viore se zastave,kape,šalovi... Borac, Borac, Borac to smo svi!!! Krajinom cijelom nek' se pjesma čuje Borac, Borac neka odjekuje!!! Borac, Borac, Borac volimo! Borac, Borac, Borac slavimo! Borac, Borac, Borac volimo! Borac, Borac, Borac bodrimo!

  • Igor Obrenovac

    26. februar 2018 | 11:48

    Smesno na kakvom oranju igraju, ali nismo ni mi daleko. Videli ste juce teren u Subotici, a videli smo jesenas na kakvom terenu su igrali Napredak-Partizan. Na oba terena nisu postojali uslovi za igru. Nas savez postavlja reflektore kao osnovne uslove za superligaski fudbal, neka sija da se bolje vidi blato. Bolje da je osnovni uslov kvalitetan teren. Uradis drenazu terena, postavis kvalitetnu travu, prskalice, zastitnu foliju koju je kupio Partizan ove sezone, da moze barem da se igra normalno. Ko to ne moze da ispuni uz pomoc saveza nek istupi iz lige. Koliko je Spartak uzeo za ova dva igraca sto je prodao Partizanu i Zvezdi, a juce igra na terenu koji je na nivou seoske lige.

  • Punisa Racic

    26. februar 2018 | 19:51

    Republika Srpska voli Borac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA