Samo lud čovek može ovako da slavi gol pred protivničkim navijačima u turskom derbiju: Usledila je očekivana kazna (VIDEO)

Brazilac Fernandao kao da nije znao kakva tenzija vlada među turskim navijačima, pa se potrudio da je dodatno pojača

  • 3

I fudbalski laici znaju koliko su gradski derbiji u Turskoj puni tenzija i da u je u takvim utakmicama atmosfera naelektrisana do maksimuma. Poslednje što treba da vam padne na pamet u takvoj utakmici jeste da provocirate protivničke navijače, a upravo to je uradio napadač Fenerbahčea u derbiju protiv Bešiktaša.

Posle vodećeg gola Fenera, koji je postigao Fernandao, viđena je sramotna scena gde je Brazilac provokativno slavio pogodak pred protivničkim navijačima simulirajući seks u njihovom pravcu.

To je izazvalo bes navijača Fenera, ali fudbalere aktuelnog šampiona, za koji je čitav meč odigrao Duško Tošić.

Na kraju je Bešiktaš u drugom poluvremenu preokrenuo. Počeo je Domagoj Vida golom u 49. minutu, a konačni udar Feneru je zadao Rikardo Kvarežma u 77. minutu, i u 94. minutu.

Fernandao je na kraju naknadno kažnjen od strane turskog saveza sa dve utakmice suspenzije.

Da ne govorimo da je verovatno sebi dodatno napravio problem i da neko od navijača Bešiktaša za ovo može da mu pravi problem i dok šeta gradom u slobodno vreme, znajući njihov mentalitet.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    28. februar 2018 | 19:16

    Brazilci se opustaju previse po evropi.

  • Sale

    1. mart 2018 | 04:55

    Lazare majstore, verujem da je "hrabri" potez tog malenog Brazilca za tebe najbolji u vasoj bogatoj istoriji.. Stidi se decko, na stranu to sto je cvileo i izvinjavao se, zar borbe itd..pa ako ti ne znas nijedan bitniji momenat u istoriji tvog malog kluba...to je tuzno.. Ja sam Cigan, i ja znam bar za jedan..ni svoj klub ne postujes ni ne poznajes. Glodar.

  • Lazar Mड़ञणम

    28. februar 2018 | 19:42

    Slavio je i Everton kad je projektu postigao gol da auto komande. Teren je teren a tribine nemaju nikakve veze sa istim i ko moze ihracu odrediti na kom delu terena ce slaviti svoj uspeh, gde to pise u pravilniku. Everton je tad uradio najlepsi potez u istoriji Partizana u zadnjoj sekundi im onemogucio 2 boda i otisao na deo terena ispod komsinicinih navijaca koji su uveliko slavili pobedu. Sta ima lepsa od toga 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA