≫ 

Kraj Realove BBC ere: Prodaju Bejla i Benzemu, ali stvaraju još ubitačniji napad oko Ronalda uz pojačanja od 500 miliona evra!

Samo će Portugalac ostati nedodirljiv na leto, kada će Madriđani obaviti potpunu rekonstrukciju tima

  • 8

Real Madrid je u ozbiljnoj krizi ove sezone i očigledno je Madriđanima neophodan totalni remont tima na leto. Toga je svestan i predsednik Florentino Perez, koji planira ozbiljno da se "otvori" u letnjem prelaznom roku.

Zidan će za sledeću sezonu imati potuno novi napad, gde će od aktuelnih zvezda ostati samo nedodirljivi Kristijano Ronaldo. Ostala dvojica, Geret Bejl i Karim Benzema biće prodati.

Tako će doći do raspada čuvenog BBC trija, a napad "Kraljevskog kluba" dobiće potpuno drugi izgled. Španski mediji su naveli da je već dogovoren transfer Harija Kejna, za čak 200 miliona evra iz Totenhema.

FOTO: Tanjug/AP

Kejn je prethodne kalendarske godine bio najbolji strelac na svetu, postigavši 56 golova za klub i reprezentaciju, dva više od Mesija, a tri od Ronalda.

Osim njega, Perez planira još najmanje dvojicu vrhunskih igrača za napad - Edena Azara iz Čelsija i Maura Ikardija iz Reala. Pominje se takođe i Robert Levandovski, ali je on manje realan zbog odlučnosti Bajerna da zadrži svog najboljeg strelca.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Umesto dosadašnjeg BBC trija, Real bi mogao da ima još ubitačniji napad ukoliko Perez ostvari svoju misao o rekonstrukciji tima.

Zidanu će na raspolaganju biti 300 miliona evra, kao i veći deo novca od prodaje Bejla i Benzeme (koji sigurno neće biti manji od 200 miliona evra).

Real Madrid jedino osvajanjem Lige šampiona može da spasi sezonu, gde je ispao iz Kupa i već se oprostio od titule, jer ima čak 14 bodova manje od Barse (koja ima i meč manje).

U osmini finala Lige šampiona su pobedili PSŽ u prvoj utakmici na Bernabeu sa 3:1, pa su u dobroj situaciji pred revanš na Parku Prinčeva.

Pogledajte i najavu te utakmice:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    28. februar 2018 | 21:02

    Ikardo 0 od čoveka

  • Rogozin

    28. februar 2018 | 22:46

    Juce su pisali da zele i SMS, a sada se nigde ne pominje u ovom novom pojacanju.

  • Sale

    1. mart 2018 | 04:38

    Tesko ce Ikardi iz Reala.. Skup je, a i igra u Interu. Mrtvi real, trebala je Zvezda da ga pregazi i ponizi, ovako..bila je samo kvalitetniji protivnik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA