≫ 

Hugo Vieira: Vratiću se u Crvenu zvezdu!

Nekadašnji miljenik Delija ne isključuje mogućnost da ponovo obuče crveno-beli dres, možda već na leto

  • 21
Foto: Marko Todorović

Hugo Vieira je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi i postao je miljenik navijača na Marakani. Davao je golove u večitim derbijima, od kojih je jedan bio posebno spektakularan i tako zauvek ostao u srcima Delija.

Sada je pod ugovorom Jokohame iz Japana, koja ga je kupila za 500.000 evra od Zvezde, a on mu ističe 31. decembra 2018. godine.

>>> Neverovatno: Vieira otkrio da je imao unosnu ponudu Partizana!

Faktički bi Zvezda već na leto mogla da ga kontaktira i eventualno uzme za manje novca, a sam Vieira ne bi imao ništa protiv toga da se vrati na Marakanu, koju smatra drugom kućom, kao i Srbiju, gde je upoznao i sadašnju suprugu, Ninu, sa kojom ima ćerku.

 
A post shared by Nina Aleksic (@nina_aleksicc) on

- Imam ugovor i ljudi iz Jokohame me ne bi pustili jer sam i potreban za sezonu koja je ovde tek počela. Nikada nisam video kao lošu opciju da se vratim kući - odgovorio je Vieira na pitanje Žurnala da li razmišlja da dođe tokom leta.

- Dolazak u Srbiju mi je promenio život. Vratiću se jednog dana u Crvenu zvezdu, siguran sam u to - uveren je Vieira, koji zna da je finansijska situacija u Zvezdi sada bolja nego u vreme dok je on bio na Marakani.

- Znam da je bolja situacija, drago mi je zbog toga.

Odgledao sam nekoliko utakmica Zvezde. Nije bilo sreće protiv CSKA, Zvezda je zaslužila da prođe u osminu finala - zaključio je Vieira.

VIDEO: Pogledajte kakve je ovacije Vieira dobijao na Marakani

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. mart 2018 | 09:35

    Idemoooo... Kao nekada hugo, hugo...

  • Sale

    1. mart 2018 | 11:30

    Dodji brate da zajedno udjemo u LS i zajedno ispisemo jos jednu istoriju!!! Delije i Sever te cekaju!!!!! ZVEZDA JE TVOJA KUCA!!!!!

  • Ja

    1. mart 2018 | 11:12

    Tako je brate srbine zvezda i srbija je tvoja kuca dobrodosao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA