Kvarežma isključen zbog pesnice, golman Fenera zbog prigovora, dok je rezervni primio gol čim je ušao: Haos i tuča u turskom derbiju (VIDEO)

Ludnica na Bosforu...

  • 1

Za vikend su odigrali spektakularan derbi u prvenstvu Turske, a večeras su se Fenerbahče i Bešiktaš ponovo sastali u polufinalu Kupa.

Bešiktaš je bio domaćin, a meč je završen rezultatom 2:2 i sa tri igrača manje.

Dva crvena je dobio Fenerbahče, uključujući i onaj koji je zaradio golman Volkan Demirel, dok je Rikardo Kvarežma isključen zbog pesnice koja je završila na glavi protivnika.

Bešiktaše je poveo u 14. minutu golom Negreda, ali su Soldado i Ozbajrakli do poluvremena preokrenuli rezultat. Upravo je kod tog drugog gola Demirel dobio prvi žuti, pošto je simulirao seks.

Prethodno je Potuk u 39. i 44. minutu dobio po žuti karton i tako ostavio na cedili saigrače iz Fenera.

Kvarežma je u 52. dobio direktan crveni, ali je gol postignut tek kada je Demirel napustio igru. Srećom pa je trener Fenera imao još jednu izmenu.

Kameni je ušao na teren i odmah je morao da vadi loptu iz mreže. Taliska je bio strelac u 82. minutu. Srpski reprezentativac Duško Tošić igrao je svih 90 minuta za domaćina i dobio je žuti karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA