≫ 

I kada plačemo, i kada krvarimo, uvek sam uz svoju ekipu: Đukić dosad nije bio ovako emotivan dok je pričao o Partizanu (VIDEO)

Trener crno-belih očekuje težak meč na Čairu protiv Radničkog, koji se bori za Evropu i želi bodove protiv aktuelnog šampiona

  • 17

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić uoči gostovanja Radničkom u Nišu u derbiju 26. kola Superlige Srbije izjavio da očekuje tešku utakmicu na "Čairu" i loše uslove za igru, ali da njegov tim uvek ide na pobedu.

Ðukić je potvrdio da se na teren vraćaju kapiten Miroslav Vulićević i štoper Milan Mitrović, dok će napadač Leandre Tavamba propustiti duel zbog kartona.

- Očekuju nas teški uslovi za igru. Radnički je dobra ekipa, koja će igrati ofanzivno. Idemo na tri boda bez obzira na to što neće biti lako, ali na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu.

- Moramo se prilagoditi lošim uslovima terena, jer tri boda vrede isto tamo i na našem stadionu. Igrali smo pod sličnim uslovima i u Kruševcu, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se adaptiramo - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Trener aktuelnog šampiona Srbije istakao je da su njegovi igrači svesni trenutka u kome se nalazi klub nakon eliminacije iz Evrope i da jedino pobeda posle kikseva protiv Viktorije i Zemuna može da vrati raspoloženje.

- Tražimo vetar u leđa i pobedu koja bi nam značila posle eliminacije iz Evrope. Svaki put posle kiksa dolazi do potresa, pravi lek je dobra igra i pobeda. Ekipa je dobro trenirala ove nedelje, igrači su svesni da nas jedni pobeda vraća na stare staže - rekao je Ðukić.

Ðukić je priznao da crno-beli imaju problem sa postizanjem golova i da to nije samo krivica napadača, već cele ekipe, ali da će uvek stati uz igrače.

- Svesni smo da moramo da pobeđujemo, u Partizanu je uvek turbulento, ali svi u sportskom sektoru pokušamo da to amortizujemo to i uradimo sve da se ne oseti nepoverenje. Uvek ću biti uz igrače i stručni štab kako u radosti posle Videotona i Jang Bojsa, tako i kada "plačemo i krvarimo" - izjavio je Ðukić.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se sutra od 14.30 u Nišu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ridžis

    2. mart 2018 | 16:32

    Još niste podneli ostavku? Ja mislim da je vaše vreme isteklo i da bi trebalo da odete jer ovako navlačite veći gnev navijača da vas pljuju i viču pogrdne reči.

  • Dragon

    2. mart 2018 | 16:51

    Jedino sto je pametno Vucelic rekao je bilo ovo poslednje za losu igru I krivicu sportskog sektora.Licno mislim da Vucelicu nije mesto u fudbalu I nevolim coveka ali igra je ocaj I nista se nemenja vec mesecima I ako nema pomaka u igri a igraci nazadaju a nije izbacio nijednog klinca u startnu postavu trener snosi potpunu odgovornost

  • Nscz

    2. mart 2018 | 16:38

    Sav sam se najezio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA