Ronaldo doneo pobedu Realu: Imao je čist put ka golu, ali je hteo dodatno da isponižava protivničku odbranu (VIDEO)

Madriđani se vratili na pobednički kolosek uz dva gola svog najboljeg igrača

  • 4

Fudbaleri Reala napravili su dobru uvertiru za revanš protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, pošto su na svom terenu savladali Hetafe sa 3:1 u 27. kolu Primere.

Kristijano Ronaldo je postigao dva gola, a jedan je dao Geret Bejl. Utešni gol za goste postigao je Portiljo sa bele tačke.

Real je ove sezone ozbiljno nervirao svoje navijače, a nedavno je poražen i od Espanjola u ligi. Ipak, na dva najbolja igrača Madriđana nisu dozvolila novo iznenađenje na Bernabeu.

Bejl je u 24. minutu posle sjajne asistencije Iska zakucao loptu u mrežu Hetafea i tako je najavio dobar rezultat za svoju ekipu.

Pred kraj prvog poluvremena Ronaldo je postigao sjajan gol za 2:0. Iako je imao sjajnu poziciju i 1 na 1 sa golmanom, on se odlučio da dribla, pa je tako prevario lažnjacima dvojicu protivničkih fudbalera, a zatim plasirao loptu iza leđa golmana.

Portiljo je sa bele tačke u 65. minutu malo zakomplikovao situaciju, ali je Ronaldo u 78. minutu svojim drugim golom rešio sve dileme. Ovoga puta mu je Marselo sjajno centrirao sa leve strane, a Ronaldo je glavom postigao novi lep gol.

Real u Parizu gostuje u utorak, a u prvom meču na Santjago Bernabeu je pobedio sa 3:1.

Pogledajte sve golove i šanse sa utakmice:

Primera, 27. kolo:

Viljareal - Đirona 0:2

Sevilja - Atletik Bilbao 2:0

Deportivo - Eibar 1:1

Leganes - Malaga 2:0

Real Madrid - Hetafe 3:1

Nedelja:

Levante - Espanjol 12.00

Barselona - Atletiko Madrid 16.15

Real Sosijedad - Alaves 18.30

Valensija - Betis 20.45

Tabela:

Barselona 66 (-1), Atletiko Madrid 61 (-1), Real Madrid 54, Valensija 50 (-1), Sevilja 45, Viljareal 41... Levente 20, Las Palmas 20, Deportivo 19, Malaga 13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA