≫ 

Evrogol Matića u sudijskoj nadoknadi za preokret Junajteda: Pogledajte bombu levicom iz voleja koja je zaludela Englesku (VIDEO)

Srpski reprezentativac postigao je neverovatan gol u sudijskoj nadoknadi za preokret Crvenih đavola

  • 14

Nemanja Matić je postigao spektakularan gol za Mančester junajted u pobedi protiv Kristal Palasa od 3:2! Da je birao, srpski reprezentativac nije mogao da izabere bolji momenat da postigne svoj prvenac u dresu Crvenih đavola.

Njegovim golom u 90. minutu Junajted  je savladao Kristal Palas sa 3:2, iako je gubio sa 2:0 u jednom momentu.

>>> Samo jedan igrač Junajteda nije trčao ka Matiću posle golčine: Reakcija Lukakua nakon bombe Matića sve govori (VIDEO)

Nisu se predavali fudbaleri Junajteda i na kraju im se to isplatilo. Taunsend je u 11. minutu doveo Kristal Palasu vođstvo, a duplirao ga je Van Anholt u 48. minutu, posle komične reakcije odbrane Junajteda, zbog koje je Murinjo besneo kraj aut linije.

Smoling i Lindelof su samo ispratili pogledom fudbalera Palasa i omogućili su mu 1 na 1 sa De Heom što ovaj nije propustio. Ali Crveni đavoli se nisu predavali. Smoling se u 55. mintutu iskupio golom za 2:1, da bi na 2:2 izjednačio Lukaku u 76. minutu.

A onda, kada je delovalo da će se bodovi podeliti, usledila je bomba Matića sa preko 25 metara, kada je uhvatio volej levom nogom i pocepao mrežu golmana domaćih za veliko slavlje gostujućih fudbalera i navijača.

Delovalo je da će Junajted posle 29. kola skliznuti za jednu poziciju na tabeli, i da će ih Liverpul prestići zbog bolje gol razlike, ali je Matićeva bomba omogućila Murinjovom timu da sačuva dva boda prednosti i sačuva drugo mesto u Premijer ligi.

Za Kristal Palas je čitav meč odigrao Luka Milivojević, koji je na kraju tužan morao da napusti teren, iako je odigrao veoma dobru utakmicu. Rastužio ga je upravo njegov saigrač iz reprezentacije.

Foto: AP/Tanjug

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokelj

    6. mart 2018 | 00:32

    Jos 3 dana slobodno

  • ⭐⭐⭐

    6. mart 2018 | 00:41

    Gol je perfekcija! Treba da ga vidite i iz drugog ugla, iza gola. Lopta je odjednom promenila pravac. Kao da ju je naveo daljinskim. Majstorija!

  • xxxx

    6. mart 2018 | 00:49

    Svaka čast, extra gol u extra vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA