≫ 

Uplašio sam se da ne završim kao Astori: Donald se javio posle problema sa srcem!

Crveno belo srce kapitena je sada u redu

  • 6

Većina crveno - bele fudbalske Srbije se i te kako zabrinula za zdravlje kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda posle vesti da je zbog srčanih problema primljen u Klinički centar Srbije. Baš zato pozvali smo fudbalera koji je svima koji su brinuli, poslao ohrabrujuću poruku.

>>>Drama kapitena Zvezde: Donald na ispitivanjima u Kliničkom centru!

Mnogi su, posle pročitane vesti da je jednom od najboljih stranaca u Zvezdi, Donaldu narušeno zdravlje i da je sve povezano sa srcem bili u šoku. Baš zato pozvali smo kapitena crveno - belih kako bismo iz prve ruke čuli šta se zapravo dogodilo.

- Sve je u redu sada. Nisam se osećao dobro u petak i to je bio drugi put u relativno kratkom roku da se to desilo iznenada. Odmah su me pozvali kako bih uradio neophodne analize. Doktori Crvene zvezde, kao i moja porodica, su želeli da proverim sve kako bi bili sigurni da nije ništa strašno.

Foto: Marko Todorović

Ovo pitanje naročito je osetljivo kako kod fudbalera, tako i kod navijača, pogotovo posle smrti kapitena Fjorentine Davidea Astorija koja je šokirala svetsku fudbalsku javnost. Ipak, Donald "spušta loptu" i smiruje navijačku javnost.

- Upravo zbog svega što se dešava sa fudbalerima, i to sve sa Astorijem... Moralo je da se ispita. Deluje mnogo veće nego što zaista jeste. Slobodno napišite na svom portalu da navijači nemaju razloga za brigu i da se vraćam.

Na naše pitanje, hoćemo li ga gledati u sredu u utakmici Kupa Srbije, Holanđanin je odgovorio:

- Sutra neću sigurno igrati protiv Mačve ali sam sigurno na terenu odmah posle reprezentativne pauze.

Na samom kraju imao je i poruku za navijače:

- Ne birnite vraćam se na teren brzo! Ćao!

Povodom zdravstvenih problema svog kapitena oglasila se i Crvena zvezda:

- Povodom informacija koje su se pojavile u vezi zdravstvenog stanja našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima.

- Molimo medije da do tada poštuju Donaldovu privatnost, a kako bi se izbegle špekulacije niko iz kluba se neće oglašavati ovim povodom do potvrde lekara, navodi se u saopštenju Zvezde.

Daljinac

(Saša G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    13. mart 2018 | 11:50

    Donald da sto pre oporavis i dase vratis na teren da zaigras zeli ti partizanovac.

  • Steva

    13. mart 2018 | 13:01

    Donaldu želim brz oporavak,i da prebrodi sve teškoće zdravstvene i da se što pre vrati živ i zdrav svakodnevnom životu i obavezama,to mu od srca želi GROBAR IZ NOVOG SADA

  • Pfc

    13. mart 2018 | 11:59

    Zdravlje na prvom mestu, i zaista ti zelim sto pre da se vratis na teren... a na tom terenu da vas oduvamo kao i prosle godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA