≫ 

Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove, to ne sme da nam se događa: Milojević želi mirnu mrežu u Kupu!

Crvena zvezda u sredu igra utakmicu Kupa Srbije protiv Mačve

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je radio na psihološkom planu sa ekipom i da očekuje pomak u igri i pobedu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije (15.30 TV Arena sport)

>>> Uplašio sam se da ne završim kao Astori: Donald se javio posle problema sa srcem!

- Igramo u sportskom gradu, dobro znamo šta Mačva znači Šapcu, nalaze se tamo gde pripadaju - u eliti srpskog fudbala. Dobar tim, disciplinovan, dobro vođen od trenera Aničića. Znamo šta su naši ciljevi, da odigramo na najbolji način i očekujem da nas podrška sa tribina nosi do dobrog rezultata - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Posle kiksa proteklog vikenda protiv Napretka (1:1), Milojević ističe da je meč protiv Mačve, prvi od dva ove nedelje, prilika za popravni.

- Teško je takmičenje, voleli bismo da svaku utakmicu pobedimo. U fudbalu i kad ne igrate dobro, a pobeđujete, brzo se sve zaboravi, a kada ne pobedite ne izgleda kako treba. Radimo na psihološkom planu, ali ne menjamo kurs. Jedini lek je da se odigra dobro u sledećoj utakmici".

Priznao je da nije zadovoljan što su crveno-beli u duelima sa Voždovcem, Vojvodinom i Napretkom primali golove u finišu.

Foto: Crvenazvezdafk.com

- Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove. To ne sme da nam se događaja. Probaćemo da ispravimo takve detalje i radimo na tome. Ipak, nismo sami, ima i faktor protivnika. Sve ekipe su mnogo jače u odnosu na prvi deo".

Neizvesni su nastupi Vujadina Savića i Mohameda Bena zbog povreda, dok Milojević nije želeo previše da komentariše zdravstveno stanje kapitena Mičela Donalda, rečima da veruje da će biti sve u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA