≫ 

Otok kad splasne, biće stvari jasne: Englezi se uspaničili zbog Kejna

Povreda prvog goletera Totenhema zabrinula i navijače "pevaca", a bogami i selektora reprezentacije Gereta Sautgejta

  • 0

Još se ne zna kolika pauza čeka najboljeg strelca Premijer lige Harija Kejna iako su mnogi mediji, i pre lekarskog suda, potrčali da ga proglase neizvesnim za Mundijal.

Situacija ipak nije dramatična kao što se u prvi mah mislilo, doduše ne može se reći i da nije, Kejnu još nije splasnuo otok na povređenom skočnom zglobu, i tek kada se to desi, uradiće snimke na osnovu kojih će biti jasnije i kolika pauza ga čeka.

Dakle, u ovom trenutku Kejn je izgubljen za Totenhem do daljeg, ali prerano je otpisivati ga za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Napadač "pevaca" povredio se na utakmici sa Bornmutom minulog vikenda, na isteku sata igre, u duelu sa Asmirom Begovićem.

Nije mogao da nastavi uprkos pokušajima da se vrati na teren, no procena je bila da bi to bio ogroman rizik pogotovo ako se zna da je taj zglob već povređivao ranije.

- Moramo da sačekamo. Sutra će odraditi snimke pa ćemo znati na čemu smo. Naravno da je neugodno jer je u pitanju zglob koji je već povređivao, ali ne možemo niša prejudicirati - moramo da sačekamo - rekao je menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA