Uprava Reala dobila glavni zadatak: "Dovedite Nejmara"

Dani Karvahal pozvao je upravu kluba da reaguje i dovede Brazilca na Santjago Bernabeu

  • 3

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Dani Karvahal pozvao je upravu kluba da reaguje i dovede Brazilca Nejmara iz Pari Sen Žermena.

Samo nekoliko meseci od Nejmarovog odlaska iz Barselone u Pariz priča se da bi mogao da se vrati u Španiju i to u redove najvećeg rivala Reala u transferu koji bi mogao da dostigne, kako se spekuliše, 400 miliona evra.

- Da biram između Grizmana i Nejmara? Težak je izbor, ali bi pao na Nejmara. Iskustvo duela sa njim mi govori to, uklopio bi se u Real - rekao je Karvahal za španske medije.

Real Madrid je nedavno eliminisao PSŽ u osmini finala Lige šampiona ukupnim rezultatom 5:2, ali bez Nejmara u revanšu zbog povrede.

Čim je Brazilac otputovao u domovinu na oporavak počelo je još jače da se priča o prelasku u Real, zbog čega su čak čelnici PSŽ-a morali da odu kod njega na razgovor.

Nejmar je nezadovoljan u pariskom klubu, često se sukobljavao sa trenerom Unajom Emerijem i prvim napadačem Edinsonom Kavanijem, što Real hoće da iskoristi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA