≫ 

Smrt uzima fudbalere kao na traci: Posle Astorija i Rodrigeza, preminuo i reprezentativac Norveške!

Ovoga puta infekcija je bila kobna po reprezentativca Norvešle

  • 12

Posle smrti kapitena Fjorentine Davidea Astorija i mladog francuskog reprezentativca Tomasa Rodrigesa, u samo desetak dana preminuo je fudbaler Adrijan Lilebek Ovijen. 

>>>Šta uništava srca fudbalera, zbog čega padaju na terenu i van njega i kako to sprečiti? Surova istina o profesionalnom sportu!

Fudbalska javnost još uvek se nije smirila posle smrti Astorija, a dva nova fudbalska života su se ugasila. Prošlo je svega desetak dana.

Pitanje koje se često posltavlja poslednjih nedeljajeste, šta uništava srca fudbalera,  i koji su uzroci sve učestalih smrti.

Poslednji u nizu jeste fudbaler norveškog Krosvingera Adrijan Lilebek Ovijen, dvadesetogodišnjak koji je za mlađe kategorije reprezentacije svoje zemlje odigrao čak 47 utakmica.

Klub je bez ulaženja u detalje saopštio da je uzrok smrti teška infekcija i zatražio mir za igrače i stručni štab u ovom teškom trenutku za klub.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    16. mart 2018 | 15:53

    Mnogo prosto, dopinguju se, telo moze da izdrzi ali srce ne, jer covek ne oseca opterecenje.. i zato se fudbaleri samo sruse na terenu.

  • Ika

    16. mart 2018 | 18:01

    Ali on nije italijan pa se o njemu nece mnogo pricati

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    16. mart 2018 | 16:30

    Doping vjerovatno ali pošto nisu Rusi,nema veze:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA