≫ 

Prokletstvo velikog promašaja: Pešić ne zna za gol posle neiskorišćenog zicera sa CSKA! (VIDEO)

Post traje već 6 utakmica

  • 17

Ono na šta navijači Crvene zvezde sigurno nisu navikli jeste golgetrski post Aleksandra Pešića koji već 6 utakmica nije zatresao mrežu protivnika. 

>>>Hrvati bolji od Srba u LŠ: Petorica Kockastih i samo jedan Orao u četvrtfinalu Lige šampiona

Spartak, Voždovac, Vojvodina, Napredak, Mačva....Sve su to mečevi na kojima popularni Šilja nije povećao svoj skor od 24 postignuta gola koji su se do revanš meča sa CSKA nizali kao na traci.

Zvezdin golgeter bio je utučen posle neiskorišćenog zicera, što je reporter Telegrafa i zabeležio, i najgore od svega čini se da ne može da se oporavi posle tog meča.

Foto: Tanjug/AP

Mnogi navijači već govore o "prokletstvu velikog promašaja" i krize u koju je igrač zapao. Ipak,  golgeter u izjavi za Žurnal, potvrđuje da nije zabrinut i da će golovi doći.

- Možda sam u krizi, ali to je normalno, dođu takvi dani napadačima. Igrao sam za ekipu u Šapcu, borio se, nije mi bilo najbitnije da se upišem u strelce. Ove sezone postigao sam 24 gola i imao 12 asistencija. Kada bih pogodio na svakoj utakmici, igrao bih u Realu.  - istakao je Pešić.

Sledeću priliku da prekine golgeterski post, Pešić će imati posle reprezentativne pauze, 31. marta kada gostuje Mladosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA