≫ 

Matić namestio, Matić dao! Sjajni Srbin odveo Mančester u polufinale Kupa!

Vrhunska igra našeg fudbalera protiv Brajtona

  • 16

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u polufinale FA Kupa, pobedili su Brajton 2:0, a najzaslužniji za takav epilog bio je srpski reprezentativac Nemanja Matić - asistent kod prvog i strelac drugog gola.

Razgalio je Srbin i Murinja i navijače posle bolne eliminacije iz Lige šampiona, potvrdio klasu, i što je glavno, zadržao "Đavole" u trci za jednim trofejem ove sezone.

>>> Salah prevazišao i Mesija: Dao 4 gola, a trećim je unesrećio trojicu igrača Votforda! (VIDEO)

Odigrao je naš fudbaler sjajan meč, sa dva poteza rešio utakmicu, najpre asistencijom za Lukakua kojeg je pogodio "u trepavicu", a ovaj se samo poklonio za vođstvo koje je stiglo u 37. minutu.

U nastavku duela, Mančester nije imao punu kontrolu meča, gosti su ponudili mnogo toga, ali izostala je realizacija, a definitivno je sve bilo rešeno u pogledu ishoda u 84. minutu - ponovo u režiji glavnog aktera meča Matića.

Srpski fudbaler je ovoga puta bio taj koji je vrebao u kaznenom prostoru, Ešli Jang je poslao savršenu "kiflu" u srce kaznenog prostora gde je Matić staloženom reakcijom glavom pogodio mrežu i postavio konačan rezultat.

Za trenutni mir na "Old Trafordu".

Pogledajte gol i asistenciju srpskog fudbalera.

Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap

U polufinale se ranije plasirao Totenhem pobedom nad Svonsijem 3:0, a u nedelju igraju Vigan - Sautempton i Lester - Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA