Flojd Mejveder postaje gazda Aleksandru Mitroviću?

Američki bokser se dovodi u vezu sa Njukaslom

  • 1

Britanski mediji plasirali su zanimljivu vest na početku ove radne nedelje - Flojd Mejvder kupuje Njukasl?

Najbolji bokser današnjice neočekivano se povezao sa Njukaslom nakon što je procurila informacija da želi da investira u neki fudbalski klub u Premijer ligi.

Svrake su nekako logićan izbor s obzirom na to da Flojd ne krije emociju prema njima. Nije dugo trebalo, a oglasio se i sam bokser.

- Volim Njukasl. Upoznao sam i nekoliko igrača prošle godine i to su dobri momci. Uvek sam otvoren da investiram, ali to nikada nisam činio srcem već glavom. Investiranje srcem je najbrži način da izgubiš novac. Međutim, ukoliko mi se predoči biznis plan iz kog ću shvatiti da mogu da donesem novac, onda ću i investirati - rekao je Mejvder.

Prinskrin: Instagram/floydmayweather

Lokalni list iz Njukasla je u ponedeljak tražio zvanično potvrdu, ali niko iz kluba nije mogao da im potvrdi da je došlo do bilo kakvog razgovora sa Mejvederom.

Poznato je da Majk Ešli želi da izađe, ali očigledno još nije to ko će biti novi gazda Aleksandra Mitrovića koji je procvetao na pozajmici u Fulamu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    20. mart 2018 | 09:57

    Ovaj je više stvarno dosmrdio s ovim pokazivanjem novca. Svaka čast na uspjehu u boksu i na zarađenom novcu, ali se ponaša kao da je jedini milioner na planeti. Mnogi bi ga mnogo više voljeli kad bi donirao koji milion za siromašnu djecu širom planete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA