≫ 

Zvezda našla zamenu za Kangu, u pitanju je kapitalac!

Crveno-beli pikirali bivšeg kapitena Vojvodine Dejana Melega, ovaj navodno već bio na razgovoru na Marakani

  • 19

Odlazak Gelora Kange nije nadomešten u Zvezdi, manjak kreativnosti u završnici akcija je evidentan, pa u klubu rade na alternativi koja bi donela istu takvu, pa i bolju, produkciju kakvu su crveno-beli imali od lucidnog i uvek nepredvidivog Gabonca.

I našli su je!

Prema navodima Monda, Zvezda je "pikirala" davnašnju želju, bivšeg kapitena Vojvodine Dejana Melega (23), koji pečalbarske dane provodi u dresu Kajzerispora, ali ne onako kako je očekivao kada je stigao u turski klub.

Meleg je u drugom planu kod trenera Marijuša Šumudice, u rubrici utakmice stoji mu "nula", pa je promena sredine ono o čemu sada mora da razmišlja odlični vezni fudbaler.

U Zvezdi žele da iskoriste momenat i dovedu igrača kojeg su želeli i pre dve dve godine, ali se tada transfer nije ostvario - sada je prava prilika.

Tragom vesti pozvali smo sportskog direktora kluba sa "Marakane" Mitra Mrkelu koji je navodno razgovarao sa Melegom o eventualnom angažmanu.

- Nemam komenetar - nije čekao ni završetak našeg pitanja Mrkela.

Da li ste razgovarali sa Melegom?

- Nemam komentar - ponovio je sportski direktor Zvezde.

Nemate komentar?

- Nikad ne govorim sa kim sam razgovarao - ostao je zagonetan Mrkela.

Meleg bi mogao da bude baš ono što je potrebno Zvezdi, igrač koji jednim potezom može da napravi razliku, odličan u prekidima, vođenju igre, savršenim pregledom - baš ono što je Kanga odneo sa sobom iz Zvezde odlaskom u Spartu.

Pogledajte neke od poteza bivšeg kapitena Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El. Comandante

    21. mart 2018 | 20:22

    Pricajte sta god hocete ali Meleg je sasvim dobar igrac., a Zvezda trenutno nema igraca na toj poziciji, tj ofanzivnog veznog. A druga je stvar to sto su sada u Evropi na ceni ovi Francuski crnci, i polukvalitetni Argentinci i Brazilci. Ispostavilo se eto i da je nas Sergej Milinkovic Savic u najmanju ruku egal sa Polom Pogbom ako ne i kompletniji. Problem je u tome sto nasi posto poto hoce preko da bi obezbedili sebi neki novac i onda cesto pogrese u izboru kluba, pa cesto i ne dobiju pravu sansu da u kontinuitetu pokazu sav kvalitet.

  • sever

    21. mart 2018 | 23:04

    Ekstra igrac!

  • Angry

    21. mart 2018 | 18:11

    Moze, dovodi odmah. Pogotovo sto je nas, a ne stranac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA