≫ 

Matić dobija novog partnera u veznom redu Junajteda: Ovih 5 fudbalera Murinjo želi da dovede na Old Traford!

Dvojac iz Reala je prvi pik, zatim sledi tandem iz PSŽ-a

  • 2

Titula je izgubljena, iz Lige šampiona su ispali, a jedino što Mančester junajtedu preostaje ove sezone jeste pokušaj napada na trofej FA Kupa.

To je sasvim sigurno nešto što ne zadovoljava navijače Crvenih đavola, te otuda ne čudi želja menadžera Žozea Murinja da se na leto dodatno ojača sastav.

Prva dva pika Junajteda su Toni Kros i Rafael Varan. Dvojac iz Reala je dobro poznat Portugalcu koji ih je trenirao.

Kros se pominje kao moguća zamena za Pola Pogbu čiji dolazak sa Old Traforda se sve glasnije i glasnije pominje. To bi značilo da bi Nemac bio partner Nemanji Matiću na sredini terena.

Foto: AP/Tanjug

Odbrana je rak rana Murinjovog tima, a Varan se vidi kao idealan zalog za budućnost. Ukoliko ne uspeju da ga dovedu, Đavoli će ''napasti'' Markinjosa iz PSŽ-a. Takođe, još jedan igrač Svetaca je na meti Murinja. U pitanju je Marko Verati.

Markinjos i Verati su, dakle, rezervne opcije ukoliko Portugalac ne uspe da dovede Varana i Krosa. Važnu ulogu bi mogao da odigra Pogba kog PSž želi da vidi u svojim redovima.

Konačno, Murinjo će pokušati da kupi i Aleksa Sandra iz Juventusa kako bi konačno zakrpio tu levu stranu koja je bušna još od odlaska Patrisa Evre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar M

    25. mart 2018 | 15:08

    Veliki klubovi sa velikim fudbalskim skolama za velike milione kupuju igrace iz drugih fudbalski skola. Nije cudno ?????

  • POPARA

    25. mart 2018 | 15:16

    El igrao ovaj za reprezentacju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA