≫ 

Juventus pravi mesto za Sergeja, Pjanića šalju u PSŽ

Stara dama iz Torina po svaku cenu želi srpskog reprezentativca

  • 3

Pari Sen Žermen ponudio je fudbaleru Juventusa Miralemu Pjaniću skoro dublo veću platu i petogodišnji ugovor vredan ukupno 40 miliona evra, piše italijanski list Korijere dela Sera.

Juventus, koji je pre dve godine stigao platio Romi za Pjanića 32 miliona evra, sad bi mogao da zaradi na njemu 20 miliona evra ukoliko se ostvari transfer.

Pjanić bi se, ako se posao dogovori, vratio u Francusku gde je osam godina igrao za Mec i Lion.

Njegov odlazak verovatno bi značio i još jači napad Juventusa na Lacio zbog transfera srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Za potpis Srbina imaće jaku konkurenciju najvećih klubova Evrope poput Real Madrida, Barselone, Mančester Junajteda i Sitija, Čelsija...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar Mड़ञणम

    28. mart 2018 | 16:20

    Oko tog Sergeja nemojmo dzaba dizati tolike tenzije decko je prosecan fudbaler i da zasluzuje da igra za nacionalni tim igrao bi i kod Muslina. Dosta nam je vise placanja cehova neuspeha drzavnog tima zbog nametnutih igraca kao sto je to bilo i u Nemackoj i mnogim drugim mestima.

  • Zoro

    28. mart 2018 | 17:11

    Sta mislis da su ti ljudi iz Juventusa,Mancestera,Paris sen zermen i ostalih vrhunskih klubova ludi da bacaju preko 100miliona€.Pa nemoze on doci u nasu reprezentaciju i odmah smo svakoga pobedili.Treba i njemu vremena da se uklopi sa njima.To je ono sto je Muslin propustio u kvalifikacijama.

  • Jauwb

    28. mart 2018 | 17:48

    I Pjanic i Sergej u PSŽ-u 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA