≫ 

Sklanjaj mi to s očiju: Ovako je Tumbaković reagovao kada se Stojković pojavio sa Zvezdinim rancem u reprezentaciji Crne Gore

Bek crveno-belih ispričao je zanimljivu anegdotu sa aerodroma tokom putovanja sa reprezentacijom Crne Gore

  • 22

Filip Stojković se posle igara u reprezentaciji Crne Gore vraća klupskim obavezama u Zvezdi. Za Sokolove je igrao na obe utakmice u remijima protiv Kipra (0:0) i Turske (2:2), jednu kao starter, drugu kao rezervista umesto Adama Marušića.

Iz reprezentacije donosi i interesantnu anegdotu, koju je ispričao u razgovoru za Žurnal, a u pitanju je situacija sa aerodroma kada je se sa Zvezdinim rancem pojavio ispred selektora Ljubiše Tumbakovića, inače velikog Partizanovca i legendarnog trenera crno-belih.

>>> Zvezda ponovo želi napadača kog zovu ''anđeo golova'' (VIDEO)

Pričajući o tome koga ima više u reprezentaciji Crne Gore kada je u pitanju odnos Zvezda - Partizan, Stojković je rekao da je otprilike pola-pola, ali da selektor vredi za dvojicu.

- Čini mi se da nas ima za nijansu više, možda je izjednačeno. Neizvesno je. Taman posla da zaboravim Tumbakovića, on se računa za dvojicu - rekao je Stojković, a zatim opisao i zanimljivu situaciju sa aerodroma.

- Najinteresantnije je bilo kad sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: "Sklanjaj mi to ispred očiju" - opisao je uz osmeh desni bek Zvezde, koji je istkao i da nije propustio selektora ispred sebe, kako mu grb crveno-belih ne bi bio ispred očiju.

Podsetimo, Tumbaković je tokom trofejne ere Partizana, dok je on bio trener, bio poznat i po tome što je fudbalere kluba iz Humske vraćao sa treninga ukoliko bi se tamo pojavili u crvenoj trenerci.

VIDEO: Zvezdan Terzić o Zvezdinom dugu i 4 strategije crveno-belih za budućnost kluba

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    29. mart 2018 | 09:53

    Kompleksi brale kompleksi, to se zovu kompleksi i to veliki(kao ušatog) buahahaha 😅

  • Vvvv

    29. mart 2018 | 08:47

    Pa oni vise mrze zvezdu nego sto vole svoj zardjali valjak...

  • Partizan pa Bog

    29. mart 2018 | 09:59

    Procitajte tekst pa komentarisite , jasno je sve to stojkovic objasnio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA