≫ 

Luka Jović nastavlja da teroriše golmane u Nemačkoj: Majstorija iz voleja levom nogom (VIDEO)

Sjajan pogodak mladog srpskog reprezentativca, ali je njegov Ajntraht ipak poražen u Bremenu

  • 7

Luka Jović nastavlja sa sjajnim partijama i ponovo je postigao gol za Ajntraht. Ipak, njegov tim je poražen na gostovanju Verderu iz Bremena sa 2:1, a za domaće je čitav meč odigrao srpski reprezentativac Miloš Veljković.

Joviću je ovo bio peti gol u poslednjih pet utakmica i ozbiljno se nameće selektoru Orlova Mladenu Krstajiću, koji je i rekao da Jovića ima u vidu kada je u pitanju konačni spisak putnika za Mundijal.

Junuzović je u 28. minutu doneo vođstvo Verderu i domaći tim je vodio na poluvremenu. Čim je počelo drugo, Jović je u 53. minutu majstorskim golom iz poluvoleja levom nogom matirao golmana Verdera.

Međutim, nespretna reakcija štopera Ajntrahta Abrahama, a zatim i golmana Hradeckija, kome je lopta prošla kroz ruke, donela je Verderu tri boda u 28. kolu Bundeslige.

U poslednjoj utakmici 28. kola Majnc i Menhengladbah su remizirali bez golova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    1. april 2018 | 18:38

    Za Prijovića izmislio fudbal...Zoveš klasičnog sidraša Mitrovića i jednog igrajućeg centarfora...2 različita tipa...Od Novonzelandjana moraju ići na SP kao putnici (Rajković, Veljkovića, SMS, Živković, Gaćinović, Mitrović i Jović)..

  • Delije Čikago

    1. april 2018 | 22:32

    Ako ovaj momak ne ide u Rusiju neću gledati ni jednu utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA