≫ 

Čovek koji je Nejmaru u ruke dao ček od 222 miliona otkrio najveće transfer tajne: Većina njih se završava preko WhatsApp - a!

Brazilski advokat izneo neke zanimljive stvari u javnost

  • 0

Ime Markus Mot navijačima širom sveta verovatno ništa ne znači, iako je u pitanju jedan od fudbalskih moćnika koji je završio većinu velikih transfera.

U pitanju je brazilski advokat koji je dogovorio prelazak Gabrijela Žesusa i Mančester Siti, Nejmara u PSŽ, kao i Kutinja u Barselonu.

Upravo je on taj čovek koji je Nejamru u ruke dao ček od 222 miliona evra.

- Da, ja sam predstavljao igrača, dok je drugi advokat bio ispred PSŽ-a. Mnogi se pitaju koliko sam stražara imao kada sam nosio ček. Reći ću vam. Nijednog! Nije bilo potrebe, jer je ček bio personalizovan. Bila bi to najgluplja pljačka u istoriji - rekao je Mot.

Foto: Tanjug/ap

Brazilac je otkrio i način na koji se većina transfera završi.

- Transfere najčešće završavamo preko aplikacije ''WhatsApp''. Ponekad od početka do kraja ide sve do nje, pa se čak ne odradi ni telefonski poziv. Međutim, čak i ako mi ukradete telefon ništa nećete moći da uradite i ''napravite'' neki transfer. Dobro sam zaštićen - jasan je Mot.

Najavio je Mot i mnogo veće transfere od onog Nejmarovog.

- Klubovi traže nekog novog Nejmara, Ronalda ili Mesija. Taj trend skupih transfera će samo da raste. Pogledajte, Real je za 16-godišnjeg Vinisijusa dao 45 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA