≫ 

Još jedan praznik bruke i besmisla srpskog fudbala: Vojvodina najavljuje inicijativu za zaštitu od sramnog suđenja

Novosađani reagovali posle remija u Nišu

  • 9

Posle još jednog kola u fudbalskoj Superligi Srbije javljaju se nezadovoljni suđenjem.

Iz Fudbalskog kluba Vojvodina stižu, najblaže rečeno, zamerke na arbitražu Bojana Nikolića na koga su iz tabora "lala" kivni zbog toga što je isključio Vinsenta Ezea i svirao penal za domaćin, koji Pavkov nije iskoristio pri vođstvu ekipe Ilije Stolice 0:1, ali i "seckao igru", imao nejednake kriterijume pri podeli kartona...

Prvi je revolt lošom arbitražom Nikolića izrazio Stolica koji je usred utakmice, nedugo posle isključenja Ezea, napustio klupu i preselio se na tribine.

Povodom ovih događaja, Novosađani su izdali saopštenje koje prenosimo u celosti.

Fudbalski klub Vojvodina izražava svoje javno nezadovoljstvo povodom suđenja arbitra Bojana Nikolića na utakmici 29. kola Super lige Srbije između Radničkog i Vojvodine u Nišu.

Na fudbalskoj utakmici 29. kola Super lige Srbije u Nišu između FK Radnički i FK Vojvodina, gledali smo još jedan praznik bruke i besmisla srpskog fudbala, u režiji delegirane sudijske trojke na čelu sa sudijom Bojanom Nikolićem.

>>> Zbog ovog duela je Stolica napustio klupu Vojvodine i otišao sa stadiona tokom meča (VIDEO)

Opet nepostojeći penal, opet zapanjujući kriterijumi za žute i crvene kartone, golovi iz ofsajda, seckanje igre… Ni razbijena glava nije bila razlog za crveni karton!

Foto: Marko Todorović

Nismo izgubili utakmicu, a obraćamo se sportskoj javnosti Srbije sa pitanjem: dokle ćemo ćutati i gledati kako rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice, umesto fudbalera na terenu? Svi to znaju i sve ćute! Zašto?

Ovo je četvrta utakmica zaredom između FK Radnički i FK Vojvodina na kojoj je FK Vojvodina brutalno i namerno oštećena. Na žalbu koju smo podneli Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u vezi sa suđenjem na utakmici protiv FK Crvena zvezda, još uvek se niko nije oglasio.

>>> Vojvodina uložila žalbu na suđenje protiv Zvezde i kao dokaz nudi snimak štetnih situacija od šest i po minuta (VIDEO)

Podnećemo žalbu na suđenje i na ovoj utakmici. Sa dokazima. “Ako laže koza, ne laže rog”, pokazuju snimci sa utakmice.

Ukoliko ne bude nikakve reakcije Sudijske komisije FSS, zadržavamo pravo na drugačije inicijative u cilju zaštite srpskog fudbala od svima znanog sramnog suđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    2. april 2018 | 19:11

    Доста више кукања и кмечања. Некада је Војводина била частан клуб, а сада се њени челници понашају као бабе с пијаце. Ако ћемо поштено, ни код гола Војводине лопта није била на свом месту.

  • Ram

    2. april 2018 | 19:02

    A nisu hteli VAR tehnologiju... nemaju pravo da se zale

  • Bane

    2. april 2018 | 18:23

    Ako akoo....i trebaaaaaa.....glasajte svi protiv uvodjenja var tehnologije...samo nek vas kradu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA